- 26 Nisan 2024
- 9,212
A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, A Spor'a açıklamalarda bulundu. İşte Montella'nın sözleri; Bizim hedefimiz adım adım ilerlemek ve gruptan başarılı şekilde çıkabilmek. Ne kadar zorlu bir turnuva olduğunu biliyoruz. Gruptan sonra maçlar teke düşüyor. Orada da adım adım ilerlemek ve ülkemizi başarıyla temsil etmek istiyoruz. Rakipler hakkında yorum Rakipleri anlatmak isterim biraz. Avustralya, 7. kez Dünya Kupası'nda, alışıklar. Çok kompakt ve disiplinli bir takım. Paraguay öyle bir takım ki büyük milli takımlara karşı oynamaya alışıklar. Brezilya, Arjantin gibi takımlara karşı oynadılar. Bu tarz bir milli takıma karşı oynamak her zaman zordur. ABD ise çok iyi bir takıma sahip. Avrupa'da oynayan birçok futbolcusu var ve ev sahibi. Hayal kurmak istiyoruz ama önce gerçekçi olmamız, bilinçli davranmamız lazım en iyi performansı verebilmek için. Hayal kuruyoruz Hepimiz hayal kuruyoruz. Büyük hedeflere ulaşmak için büyük hayal kurmak lazım. Çok çalışmanız lazım, tüm hazırlıkları yapmanız lazım. Büyük başarılara ulaştığınızda bunlar tesadüfen gelmez. İlk hedefimiz gruptan başarılı şekilde çıkmak, adım adım ilerlemek. En iyisini yapacağız Hayallerimiz çok büyük olmalı. Duygularımızı yönetmeli, sakin kalmalıyız en iyi performansı verebilmek için. Bizler ve futbolcularımızla yüreğimizle sahada olacağız. Ülkemizi temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.