Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Bloodborne Oyuncularına 11 Yıl Yardım Eden Efsane Emekli Oluyor

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
78,098
Bloodborne, FromSoftware hayranları için hâlâ özel bir yerde duruyor; ama oyunun çevrim içi topluluğu artık eskisi kadar kalabalık değil. Bu durum, yıllarını diğer oyunculara yardım etmeye adayan Noahman adlı efsane oyuncunun da yolun sonuna gelmesine neden oldu. Bloodborne içinde tam 11 yıl boyunca Orphan of Kos boss savaşında binlerce oyuncuya yardım eden Noahman, artık neredeyse hiç çağrılmadığı için emekli olduğunu duyurdu.

Bloodborne Efsanesi Orphan of Kos Nöbetini Bırakıyor​

Noahman, FromSoftware subredditinde yaptığı paylaşımda Bloodbornea ve özellikle The Orphan of Kos savaşına veda etme zamanının geldiğini söyledi. Yıllar boyunca aynı bossa karşı binlerce kez savaştığını ve sayısız oyuncuya yardım ettiğini belirten oyuncu, artık topluluğun küçülmesi nedeniyle çağrılmadığını ifade etti. Bu da onu PlayStation Plus aboneliğini sonlandırmaya kadar götürdü.

Orphan of Kos, Bloodborneun en zorlu ve en çok yardım istenen bosslarından biri olarak biliniyor. Noahman da bu nedenle yıllar boyunca enerjisini özellikle bu savaşa vermiş. Ona göre bu boss, çağrılma isteğinin en yüksek olduğu karşılaşmalardan biriydi ve bu sayede aksiyona hızlıca geri dönebiliyordu. Zamanla yalnızca yardım etmekle kalmamış, bu savaşı gerçekten sevmeye başlamış.

Noahman, yaklaşık 5.000 ila 6.000 oyuncunun Orphan of Kosu yenmesine yardım ettiğini tahmin ediyor. Kendisinin bu deneyimi gece birbirinin yanından geçen iki gemi gibi tanımlaması da oldukça hoş. Bir oyuncu onu çağırıyor, Noahman boss savaşına giriyor, avcının güvenle limana ulaşmasına yardım ediyor ve sonra sessizce yoluna devam ediyor. Tam FromSoftware topluluğuna yakışan bir hikâye.

Emeklilik kararının nedeni ise oldukça basit ama biraz hüzünlü. Noahman, PlayStation Plusa neredeyse yalnızca bu boss savaşında insanlara yardım etmek için para ödediğini, artık çağrılmadığı için bunu sürdüremediğini söyledi. Bir bakıma Bloodborneun yaşayan küçük efsanelerinden biri sessizce sahneden çekiliyor. Belki bir gün remake gerçekten gelirse, Orphan of Kos mağarasına tekrar döner; kim bilir?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar