- 26 Nisan 2024
- 9,216
İtalya Serie A ekiplerinden Roma forması giyen Paulo Dybala, Parma maçının ardından geleceğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 32 yaşındaki Arjantinli yıldız, verdiği yanıtlarla dikkat çekti. "Taraftarımın önünde oynayacağım son maç" Ligde oynanan Parma karşılaşması sonrası mikrofon başına geçen Dybala, sözleşmesinin neden hala yenilenmediğine dair kendisine yöneltilen soruya "Ben de bilmek isterdim ama hiçbir şey bilmiyorum. Muhtemelen Lazio derbisi, Roma taraftarının önünde oynayacağım son maç olacak" ifadelerini kullanarak yanıt verdi. Kontratındaki detaylara dikkat çeken yıldız oyuncu, "Karar verildi mi?" sorusuna, "Hayır ama sözleşmede böyle yazıyor" şeklinde cevap verdi. Yeni rotasının neresi olacağı sorulduğunda ise Arjantinli, "Düşüncelerimi kendime saklıyorum. Her şeyi sezon sonunda öğreneceğiz" dedi. Fenerbahçe ve Galatasaray... Adı daha önce sık sık Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan, ancak transferi gerçekleşmeyen Dybala, bonservisini sezon sonunda eline alacak. Performansı Bu sezon Roma formasıyla 25 resmi maça çıkan Paulo Dybala, 3 gol, 5 asistlik skor katkısı sağladı.