Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Galatasaray'da başkan yeniden Dursun Özbek

HDC Çevrimdışı

HDC

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
9,212
Galatasaray Kulübünün seçimli olağan genel kurulu tamamlandı. Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 10 bin üyenin oy kullandığı seçimde başkan yeniden Dursun Özbek oldu. Tarihin en uzun ikinci başkanı Seçime tek aday olarak katılan mevcut başkan Dursun Özbek, 4. dönemine resmen başladı. Özbek, yeni dönemini tamamlaması halinde Ali Sami Yen'in ardından kulüp tarihinde en uzun süre başkanlık yapan ikinci isim olacak. "Tarihi bir sorumluluğumuz var" 4. kez Galatasaray Başkanı seçilmesinin ardından konuşan Dursun Özbek, "Tek adaylı bir seçim süreci yaşadık. Bize verdiğiniz mesajı aldık. Mesaj aynen şöyle; devam edeceğiz ve şimdi daha iyisini yapacağız. Yeni dönemde Galatasaray için yepyeni ve başarılarla dolu hikaye yazma fırsatı var. Bunun için tarihi bir sorumluluğumuz var. Şimdi çalışma zamanı, hiç durmadan çalışacağız. Galatasaray için kurduğumuz tüm hayalleri birlikte başaracağız. Yaşasın Galatasaray!" sözleriyle teşekkür etti. Özbek'in yeni dönem listesi Özbek'in divan kuruluna sunduğu yönetim, denetim, sicil ve disiplin kurulu asıl ve yedek listeleri şöyle: Yönetim asıl: Dursun Özbek, Metin Öztürk, Sedat Artukoğlu, Eray Yazgan, Can Natan, Mecit Mert Çetinkaya, Mehmet Saruhan Cibara, Abdullah Kavukcu, Mehmet Burak Kutluğ, Fatih Demircan, Özen Kuzu. Yönetim yedek: Bora İsmail Bahçetepe, Ozan Bingöl Yurtsever, Emir Aral, Tanur Lara Yılmaz, Ömer Sarıgül. Denetim asıl: Sinan Şahin, Gül Rengin Günay, Hasan Can Külahçıoğlu. Denetim yedek: Halil Cem Burnaz, Nazımcan Aygın, Çağatay Aras Uçkun. Sicil asıl: Mehmet Çağatay Altınlı, Nedime Canipek Konuksever, Okan Güngör, Utku Çağatay Aksoy, Berat Uygur, Mehmet Selim Yavuz, Burçin Aslan. Sicil yedek: Özgür Kızılelma, Yakup Peker, Sadettin Can Bilginer. Disiplin asıl: Hakkı Akil, Mithat Can Baydarol, Muharrem Remzi Tan, Mustafa İbrahim Ziyal, Aydın Önder, Ahmet Murat Canaydın, Ali Baran Öztürk. Disiplin yedek: Hasan Mehmet Tirali, Nuri Bora Ebussuutoğlu, Sencer Seren, Mustafa Kaya Özgül, Günran Çalın.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar