Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

16 GB RAM'li POCO F8 Ultra Parçalarına Ayrıldı [Video]

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
76,739
Uygun fiyata güçlü donanım sunan POCO F8 Ultra parçalarına ayrıldı. YouTube üzerinden paylaşılan video ile birlikte telefonun içerisindeki kameralara ve diğer parçalara yakından göz atma fırsatı elde edildi. Ayrıca POCO'nun bütçe dostu amiral gemisi olan F8 Ultra'ya tamir edilebilirlik puanı da verildi. POCO F8 Ultra Parçalarına Ayrıldı PBKreviews isimli YouTube kanalında POCO F8 Ultra parçalarına ayrıldı. 8 dakika 47 saniye uzunluğundaki videoda öncelikle telefonun SIM kart yuvası çıkarılıyor. Daha sonra arka kapak sökülüp telefonun donanım parçalarına detaylı şekilde yer verildi. Batarya, anakart ve diğer donanım parçaları adım adım incelendi. Telefon, tamir edilebilirlik konusunda 10 üzerinden 7 puan aldı. POCO F8 Ultra Özellikleri İşlemci: Snapdragon 8 Elite Gen 5 (3 nm) RAM: 12 GB ve 16 GB (LPDDR5x) Depolama: 256 GB ve 512 GB (UFS 4.1) Ekran Boyutu: 6.9 inç Ekran Teknolojisi: AMOLED Ekran Yenileme Hızı: 120Hz Ekran Dokunmatik Örnekleme Hızı: 480Hz Ekran Çözünürlüğü: 1200 x 2608 piksel Ekran Parlaklığı: 3.500 nit Batarya Kapasitesi: 6.500 mAh Hızlı Şarj: 100W Arka Ana Kamera: 50 MP ana kamera + 50 MP periskop telefoto kamera + 50 MP ultra geniş açılı kamera Ön Kamera: 32 MP İşletim Sistemi: Android 16 tabanlı HyperOS 3 Suya ve Toza Dayanıklılık: IP68 POCO F8 Ultra'da Qualcomm'un en güçlü işlemcisi Snapdragon 8 Elite Gen 5 bulunuyor. 3 nm üretim süreciyle geliştirilen bu işlemci iki adet 4.6GHz Prime çekirdek ve altı adet 3.63 GHz performans çekirdeği olmak üzere toplamda sekiz adet çekirdek içeriyor POCO F7 Ultra'da ise Snapdragon 8 Elite işlemcisi tercih edilmişti. Akıllı telefonun arka yüzeyinde 50 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera, 50 megapiksel çözünürlüğünde periskop telefoto kamera ve 50 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera yer alıyor. Ön yüzeyde ise 32 megapiksel kamera mevcut. Telefonda ayrıca 6.500 mAh batarya kapasitesi ve 100W hızlı şarj desteği bulunuyor. POCO F8 Ultra'nın Türkiye Fiyatı Android 16 tabanlı HyperOS 3 ile birlikte gelen POCO F8 Ultra'nın 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip sürümü 59.999 TL, 16 GB RAM + 512 GB depolama sunan sürümü ise 63 bin 999 TL fiyat etiketiyle satılıyor. Bütçe dostu akıllı telefon, denim mavisi ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunuyor.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar