Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

2024 YLSY kurum kontenjanları tercih sonuçları açıklandı! İşte sorgulama sayfası

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
74,927
2024 YLSY kurum kontenjanları tercih sonuçları açıklandı! İşte sorgulama sayfası

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Öğrencileri Seçme ve Yerleştirme Sınavı'nın (2024 -YLSY) sonuçları açıklandı. İşte, sorgulama ekranı...

Bakanlığın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 1416 sayılı Kanun kapsamında MEB tarafından verilen burs ile yurt dışına lisansüstü öğrenim görmek amacıyla gönderilecek öğrencilerin yerleştirme işlemleri tamamlandı. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını bakanlığın REBUS (M.E.B. REBUS (Resmi Burslu Öğrenci Sistemi)) adresinden öğrenebilecek. Kurum kontenjanlarına yerleşmeye hak kazanan adayların belge teslim sürecine ilişkin iş ve işlemler ise Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğünün sitesinden (MEB YÜKSEKÖĞRETİM VE YURT DIŞI EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ) daha sonra duyurulacak. SORGULAMA YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar