Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

21 yaşındaki TikTok fenomeni hayatını kaybetti

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
37,484
21 yaşındaki TikTok fenomeni hayatını kaybetti

Yeni Zelandalı sosyal medya fenomeni Dominique McShain, bağırsak kanseriyle verdiği mücadelenin ardından yaşamını yitirdi.

W5rsH4CzfEao2lApuAycyw.jpg

Henüz 20 yaşındayken bağırsak kanseri teşhisi konan McShain, hastalık sürecini TikTok hesabından takipçileriyle paylaşıyordu. Son gönderisinde hayati tehlikesi olduğunu açıklayan genç fenomen, bu paylaşımdan yaklaşık iki hafta sonra yaşama gözlerini yumdu.
oQHEQnkiL0uHn7LaZPYzTw.jpg

McShain, son paylaşımında 200 binden fazla takipçisine şu sözlerle seslenmişti: “Sizinle, kanser yolculuğumla ilgili son güncellemeyi paylaşıyorum. Yaklaşık beş gün önce bana birkaç gün ile birkaç hafta arasında ömrüm kaldığı söylendi. Hayatım kısa olabilir ama elimden gelenin en fazlasını yaşadığımı düşünüyorum.”
qkXbUWLJr0idWd7DPha7iw.jpg

Ailesine ve arkadaşlarına olan minnettarlığını da dile getiren McShain, “Beni koşulsuz sevgiyle saran bir aileye ve karaciğerlerini bile bağışlamaya hazır olan fedakâr arkadaşlara sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum” dedi. Son zamanlarda sık sık cenneti düşündüğünü belirten McShain, ''Cenneti, artık acı çekmeyeceğim, ilaçlara bağımlı olmadan yaşayabileceğim bir yer olarak hayal ediyorum. Koşabileceğim ve rahat nefes alabileceğim bir yer...'' ifadelerini kullandı.
52xbYY-WeEeguQVvnqV_tA.jpg

Yedi ay boyunca kemoterapi tedavisi gören ve bu süreçte yaşadığı ağır yan etkileri takipçileriyle paylaşan genç fenomen, “Odak noktam yalnızca ağrılarımı dindirmek. Vaktimin çoğu hastanede ve bakım evinde geçiyor” demişti.
hpWRpdUIn0mr1cjg3Lfq8g.jpg

“Kanserin vücudumu ne kadar hızlı ele geçirdiğine hâlâ inanamıyorum'' diyen Dominique McShain; dışkısında kan görmesi, uzun süren yorgunluk ve kabızlık gibi belirtiler sonrası doktora başvurmuş ve bağırsak kanseri teşhisi almıştı. Talihsiz kadına başlangıçta 1 ila 5 yıl arasında ömür verilmişti ancak daha 1 yıl dolmadan yaşama veda etti.

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar