Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

25 Nisan Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli’de okullar tatil mi? Yarın deprem tatili devam edecek mi?

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
37,482
Yarın (25 Nisan) Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli'de okullar tatil mi, hangi illerde?

Marmara Denizi’nde yaşanan 6.2 büyüklüğündeki depremden İstanbul başta olmak üzere birçok çevre ilde etkilendi. İstanbul’da okullar ve üniversiteler iki gün tatil oldu. Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli’de deprem sonrası eğitim öğretim faaliyetlerine ara verildi. İstanbul’da artçı sarsıntılar devam ederken Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli gibi ilçelerde İlkokul, ortaokul, lise eğitimi alanlar ise tatilin cuma günü sürüp sürmeyeceğini emrak ediyor. Peki 25 Nisan cuma Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli’nde okullar tatil mi oldu? İşte, valilikten yapılan açıklamanın detayları…

6I4UTT149Uyz7azGOowbWg.jpg

İstanbul ve çevre illerde Marmara Denizi’nde yaşanan 6.2’lik depremin artçı sarsıntıları yaşanmaya devam ediyor. Depremin hissedildiği bazı ilçelerde okullarda ve üniversitelerde eğitim faaliyetlerine ara verildi. İstanbul’da tatilin iki gün olması sebebiyle gözler diğer illere çevrildi. Deprem sonrası tedirginlik yaşayan vatandaşlar geceyi sokakta, okul bahçelerinde ve arabalarında geçirdi. 24 Nisan Perşembe günü Tekirdağ’da ilk, orta derece ve kreşlerde eğitime ara verildi. Kocaeli’nde ise il genelinde resmi ve özel tüm örgün eğitim kurumları faaliyetlerini durdurdu. Peki Yarın Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli’de okullar tatil mi?
SbttcrvhYkOc8a3d81IJBg.jpg

25 Nisan cuma günü Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli’de okullar eğitim öğretim faaliyetlerine devam edecek.Yalova Valiliği tarafından yapılan açıklamada “ resmi ve özel tüm eğitim kurumlarında 24.04.2025 Perşembe günü eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. ifadeleri kullanıldı.Tekirdağ ve Kocaeli Valilikleri tarafından yapılan açıklmada ise deprem nedeniyle kentteki ilk ve orta dereceli okullarda ve kreşlerde eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiği aktarıldı.
NWCnAA1Pr0OCZUrt8-dKDQ.jpg

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yaptığı açıklamada “ Güvenli alan ihtiyacı doğrultusunda, okul bahçelerimiz tüm vatandaşlarımızın kullanımına açıktır. İçişleri Bakanlığı ve Valiliğimiz ile iş birliği içerisinde İstanbul'daki okullarımız için Perşembe ve Cuma gününü tatil etme kararı aldık. Tüm milletimize geçmiş olsun inşallah." ifadelerini kullandı.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar