AKY
MirayWeb Coder's

Marmara Denizi’nde yaşanan 6.2 büyüklüğündeki depremden İstanbul başta olmak üzere birçok çevre ilde etkilendi. İstanbul’da okullar ve üniversiteler iki gün tatil oldu. Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli’de deprem sonrası eğitim öğretim faaliyetlerine ara verildi. İstanbul’da artçı sarsıntılar devam ederken Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli gibi ilçelerde İlkokul, ortaokul, lise eğitimi alanlar ise tatilin cuma günü sürüp sürmeyeceğini emrak ediyor. Peki 25 Nisan cuma Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli’nde okullar tatil mi oldu? İşte, valilikten yapılan açıklamanın detayları…

İstanbul ve çevre illerde Marmara Denizi’nde yaşanan 6.2’lik depremin artçı sarsıntıları yaşanmaya devam ediyor. Depremin hissedildiği bazı ilçelerde okullarda ve üniversitelerde eğitim faaliyetlerine ara verildi. İstanbul’da tatilin iki gün olması sebebiyle gözler diğer illere çevrildi. Deprem sonrası tedirginlik yaşayan vatandaşlar geceyi sokakta, okul bahçelerinde ve arabalarında geçirdi. 24 Nisan Perşembe günü Tekirdağ’da ilk, orta derece ve kreşlerde eğitime ara verildi. Kocaeli’nde ise il genelinde resmi ve özel tüm örgün eğitim kurumları faaliyetlerini durdurdu. Peki Yarın Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli’de okullar tatil mi?

25 Nisan cuma günü Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli’de okullar eğitim öğretim faaliyetlerine devam edecek.Yalova Valiliği tarafından yapılan açıklamada “ resmi ve özel tüm eğitim kurumlarında 24.04.2025 Perşembe günü eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. ifadeleri kullanıldı.Tekirdağ ve Kocaeli Valilikleri tarafından yapılan açıklmada ise deprem nedeniyle kentteki ilk ve orta dereceli okullarda ve kreşlerde eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiği aktarıldı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yaptığı açıklamada “ Güvenli alan ihtiyacı doğrultusunda, okul bahçelerimiz tüm vatandaşlarımızın kullanımına açıktır. İçişleri Bakanlığı ve Valiliğimiz ile iş birliği içerisinde İstanbul'daki okullarımız için Perşembe ve Cuma gününü tatil etme kararı aldık. Tüm milletimize geçmiş olsun inşallah." ifadelerini kullandı.
7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça