- 26 Nisan 2024
- 8,691
Premier League temsilcisi Tottenham'da sürpriz bir ayrılık yaşandı Tottenham Başkanı Daniel Levy, 25 yıllık sürenin ardından kulüpteki görevinden istifa ettiğini açıkladı. Daniel Levy yaptığı açıklamada ''Yönetici ekibim ve tüm çalışanlarımızla birlikte yaptığım çalışmalardan inanılmaz derecede gurur duyuyorum. Bu kulübü en üst seviyede yarışan küresel bir ağır sıklet haline getirdik. Dahası, bir topluluk oluşturduk. Yıllar boyunca Lilywhite House ve Hotspur Way ekibinden tüm oyunculara ve menajerlere kadar bu sporun en harika insanlarıyla çalışma şansına eriştim. Yıllar boyunca beni destekleyen tüm taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Kolay bir yolculuk olmadı ama önemli ilerlemeler kaydettim. Bu kulübü tutkuyla desteklemeye devam edeceğim'' ifadelerini kullandı. Levy döneminde Tottenham, son 20 sezonun 18'inde Avrupa turnuvalarında mücadele eden, dünya çapında tanınan bir futbol kulübü haline geldi. Kulüp, altyapısına büyük yatırımlar yaparak dünya standartlarında bir stadyum, son teknoloji ürünü bir antrenman kompleksi ve en yetenekli oyuncuları yetiştirmeye devam eden başarılı bir akademi sistemi kurdu. Tüm bunlar, kulübün 2024-25 sezonunda finalde Manchester United'ı yenerek 17 yıllık kupa hasretine son verip Avrupa Ligi kupasını kaldırmasıyla doruğa ulaştı.