Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

30 Nisan'a Kadar Vaktiniz Var: Microsoft Büyük Bir Özelliği Kaldırıyor

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
37,601
Microsoft adım adım "klasik Teams" uygulamasına veda ediyor. Bu süreçte yeni bir adım atıldı ve 1 Temmuz 2025 tarihinde kullanıcılara tamamen veda edecek olan klasik Teams için dosya açma özelliği de rafa kaldırıldı. Microsoft'un "epey önemli değişiklik" olarak duyurduğu bu durum güncellemesinin 30 Nisan 2025'e kadar tamamlanacağı söylendi. Kararın arkasındaki nedenin güvenlik açıkları olduğu bildirildi. Klasik Teams Tamamen Kaldırılacak Değişiklik uygulandıktan sonra kullanıcılar klasik Teams deneyiminde bir dosyaya tıkladıkları zaman uygulama içinde o dosyayı açamayacak. Excel, PowerPoint veya Word uygulamalarını kullanmanız gerekecek, zira uygulama sizi bunlara yönlendirecek. Söz konusu güncelleme arka planda gerçekleşeceği için sizin ekstradan bir aksiyon almanıza gerek yok. Ancak Microsoft, yöneticilerden kullanıcıları bilgilendirmelerini istiyor. Siz de süreci takip etmek isterseniz Microsoft 365 Admin Center'da MC1058266 ID'sinde yer alan duyuru üzerinden süreci takip edebilirsiniz. Dosya Açma Özelliği Yeni Teams'te de Yok Microsoft, klasik Teams'in yerine tamamen yeni sürüme geçilmesini teşvik ediyor. Geliştirme çalışmalarının artık yalnızca yeni uygulama üzerinden devam edileceği belirtildi. Bu değişiklik, Windows ve Mac masaüstü sürümleriyle birlikte klasik Teams'in web versiyonunu da kapsıyor. Yani platform fark etmeksizin bu özellik tümden kaldırılıyor. Yeni Microsoft Teams uygulamasında dosya açma işlevinin aynı şekilde devam edeceğini de vurguladı. Yani eskiden alıp yeniye ekleme gibi bir durum olmayacak.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar