Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

55 yıllık okulda faciadan dönüldü. Girişteki beton saçak bir anda çöktü

Fatihklz Çevrimdışı

Fatihklz

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
12,249
55 yıllık okulda faciadan dönüldü. Girişteki beton saçak bir anda çöktü

İstanbul'un Pendik ilçesindeki bir ilkokulun girişindeki saçak çöktü. Çökme yaşandığı sırada öğrencilerin derste olması ölümle sonuçlanabilecek bir olayın önüne geçti.

İstanbul'da okulun girişindeki beton saçak çöktü, öğrencilerin derste olması olası bir facianın önüne geçti.

Olay, Pendik'teki Yıldırım Beyazıt İlkokulu'nda yaşandı. 55 yıl önce eğitim öğretime başlanan okulun ana girişi kapısı üzerinde bulunan beton saçak henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü.

Büyük bir gürültüyle yaşanan çökmenin ardından olay yerine itfaiye sevk edildi. Güvenlik önlemleri alındı. Ardından da çöken kısım belediye ekiplerince kaldırıldı.

ÖĞRENCİLER O SIRADA DERSTEYDİ
Çökme sırasında öğrencilerin dersteydi. Okul bahçesinin ve girişinin boş olması can kaybı ve yaralanmanın önüne geçti.

Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü teknik inceleme başlatıldığı açıkladı.

TEKNİK İNCELEME BAŞLATILDI
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Olayın ders saatinde gerçekleşmesi nedeniyle herhangi bir yaralanma yaşanmamıştır. Okul yönetimi tarafından gerekli tüm güvenlik önlemleri hızlıca alınmış ve konuyla ilgili teknik inceleme başlatılmıştır. Öğrencilerimizin ve eğitim çalışanlarımızın güvenliği için süreç titizlikle takip edilmektedir.”

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar