Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

60 günde 20 kilo verdiği iddia edilen Ezgi Mola isyan etti

Kaco Adem Çevrimdışı

Kaco Adem

General
Üye
27 Nisan 2024
4,524
60 günde 20 kilo verdiği iddia edilen Ezgi Mola isyan etti

Geçtiğimiz aylarda oğlu Can'ı kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Ezgi Mola, hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.

j_ySdd5a-0WnOLSRNl0QCA.jpg

Oyuncu Ezgi Mola, yaklaşık dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksallı ile 8 Mayıs'ta sade bir törenle dünyaevine girdi. Hamileliği boyunca karnı burnunda pozlarını takipçileriyle paylaşan Ezgi Mola, 23 Kasım akşamı oğluna kavuştu.
rMdOqlXopk-j0aUJP5sbMA.jpg

İlk kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşayan çift, çocuklarına Can adını vermişti. Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran Ezgi Mola, hakkında çıkan habere tepki gösterdi.
nwY4D8FMVEWeT5FX9QDyUg.jpg

60 günde 20 kilo verdiği iddia edilen oyuncu, sosyal medya hesabından "Bendeki tartıya göre +14'üm. Yiyesim vardı, yedim. Yeter der sıkılırsam -18 olur ama bu haber yalan. Doğum yapıp koştur koştur kilo verme derdine düşemem. Siz de düşmeyin gereksiz işler" dedi.
jXHk0KBgek2r4cSDFrhi6Q.jpg

Öte yandan oyuncu daha öne verdiği bir röportajda"Bakıcı olsun da pek istemiyorum aslında... Çünkü benim gibi bakabilir mi, benim kadar bakabilir mi? Buna inanmıyorum. Yani bu zamanlarını bir kez yaşıyoruz. Bir de kırk yılda bir çocuğum olmuş. Bu anı kaçıramam" demişti.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar