- 26 Nisan 2024
- 3,393
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki kritik maç öncesi Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu'nun açıklamalarına yanıt verdi. Acun Ilıcalı, İbrahim Hatipoğlu'nun sözlerini ''Tam anlamıyla skandal'' şeklinde yorumladı. İşte Acun Ilıcalı'nın öne çıkan sözleri; "Çok önemli bir maç. Derbiler için söylenecek sözler azdır. Herkesin hafızasında bu maçlar vardır. Maçlar kendini belli eder. Futbolcularımıza güveniyoruz. Futbolcularımızın son dönemdeki yükselen performansı, takımımızın sakatlıklarının azalması ve hocamızla ivmemiz bize çok heyecan veriyor. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum." "51. kez söyleyeyim diyerek Cuma akşamı yabancı hakem istiyoruz demiştim. Şimdi de 52. kez yabancı hakem istediğimizi söyleyeyim. Sayın İbrahim Hatipoğlu skandal bir açıklama yaptı. Hafıza kaybı desen çok kolay değil. Bilgi eksikliği desen olmaz böyle şeyler. Benim en çok ilgimi çeken ve tam anlamıyla skandal olan bölüm şu. Bizim iç sahadaki maçımızda avantajımız vardı diyor hakem konusunda. Rakibimiz algı yaratarak bu avantajı elimizden aldı ve yabancı hakem geldi diyor." "Bunu ileride de gündeme getireceğim. Siz iç sahada yerli hakem avantajımız var dediğiniz anda hakemleri baskı altına aldığınızı itiraf ediyorsunuz. Galatasaray rumuzu ile toplantıya katılan hakem. Şimdi bu hakemi de istemediler. Şampiyonlar Ligi maçını yöneten hakemi de istemediler. Acaba hakem üzerinde baskı yaratmaya çalışıyor olabilir misiniz? Daha önce itiraz etmediğiniz bir konuda itiraz ederek kafasını karıştırıyor olabilir misiniz?"