Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Ajda Pekkan'dan sokak hayvanları için çağrı: Bizi de uyutsunlar o zaman

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
75,095
Ajda Pekkan'dan sokak hayvanları için çağrı: Bizi de uyutsunlar o zaman

Pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, Antalya'da verdiği konserde sokak hayvanlarıyla ilgili yasaya "Onlar masum" diyerek tepki gösterdi.

T9fNrIgRZUe4CxctmjdmRg.jpg

Sahne kıyafetleri, dansı ve enerjisiyle adından söz ettiren Ajda Pekkan, dün akşam Antalya'da sevenleriyle buluştu.
AKUvyuWg6USkxbaCgHDHzA.jpg

Süperstar olarak anılan Pekkan, verdiği konserde sokak hayvaları hakkında çıkan yasaya da tepki gösterdi.
wlhOEX9Y00KOXn7I-VNOKA.jpg

Temiz Magazin'in haberine göre; Ajda Pekkan, "Lütfen ses çıkarın. Yalvarıyorum size, birazcık kıymetim varsa. Onlar masumlar su istemezler, yemek istemezler. Verirseniz yerler. kimseye kötülük yapmazlar. Tabiki başıboş köpekler olduğu zaman korkan insalar oluyor, yanlış yapanlarda oluyor, hayvanlarda anlıyor bunu" dedi.
ODSbjKRwRkyhuMWIkIbwlg.jpg

Ünlü isim, sözlerini; "Ben öyle bir hale geldim ki biraz radikal bir tipim Bakmayın sahnede yaptıklarıma. Bizide uyutsunlar o zaman" diye noktaladı.
GXobG8IqqEuxXKKqXNfOfw.jpg

Ünlü şarkıcı, sık sık barınaklara yaptığı ziyaretler ve sokak hayvanlarına sahip çıkması ile de gündeme geliyor.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar