AKY
MirayWeb Coder's

Anadolu Üniversitesi tarafından AÖF bahar dönemi vize sınavları 19-20 Nisan tarihinde düzenlendi. Sınavın ardından cevap anahtarı erişime açılırken adaylar sonuç takvimine odaklandı. Ara sınav sonuçları, dönem sonu ortalamasına %30 etki edecek. Sınav sonuçları anadolu.edu.tr adresinde bulunan Öğrenci Otomasyonu üzerinden erişime açılacak. Peki AÖF sınav sonuçları 2025 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, AÖF sınav sonuçları sorgulama yöntemi…

AÖF sınav sonuçları için heyecanlı geri sayım başladı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi bahar dönemi ara sınavları tamamlandı. AÖF sınav sonuçları internet üzerinden erişime açılacak. Adaylara basılı veya mail yoluyla bilgilendirme yapılmayacak. Sınav sonuç ekranında adayların elde ettikleri toplam puan ve doğru-yanlış cevap sayıları yer alacak. Ara sınav sonuçlarının ardından final sınavları Mayıs ayında düzenlenecek. Başarısız olan öğrenciler için yaz okulu sınavları yapılacak. Peki AÖF sınav sonuçları 2025 ne zaman açıklanacak? İşte, sınav sonuçlarına ilişkin detaylar…

Anadolu Üniversitesi sınav sonuçlarına ilişkin bir takvim yayımlamadı. Açıköğretim sınav sonuçları genellikle 2 hafta içerisinde erişime açılıyor.15 gün içerisinde aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden erişime açılacak.AÖF ara sınav sonuçları not ortalamasına %30 etki edecek. Final sınavı olarak da bilinen dönem sonu sınavları ise %70 etkili olacak. Sonuçların en geç Mayıs ayının ilk haftası paylaşılması bekleniyor.

Ara sınav değerlendirme işlemleri 100 puan üzerinden yapılırken 4 yanlış cevap, 1 doğru yanıtı puan hesaplamasında götürecek. Dönem sonu sınavları tamamlandıktan sonra başarısız olan öğrenciler için telafi veya bütünleme sınavı yapılmayacak.Öğrenciler, yaz okulu sınavlarında başarısız oldukları dersler için sınava katılacaklar.

Anadolu Üniversitesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı sınav takvimini yayımladı. 19-20 Nisan’da yapılan ara sınavların ardından final sınavları ise ise 24-25 Mayıs’ta organize edilecek. Yaz okulu sınavları ise 16 Ağustos’ta düzenlenecek.
7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça