Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

AÖF sınavı ne zaman, saat kaçta? AÖF kaç dakika, kaç soru? (2025 Açıköğretim Fakültesi ara sınav takvimi)

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
37,484
AÖF sınavı ne zaman, saat kaçta? AÖF kaç dakika, kaç soru? (2025 ara sınav takvimi)

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi ara sınavlarının ne zaman yapılacağı, sınava katılım sağlayacak açıköğretim öğrencileri tarafından sorgulanıyor. Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan 2025 AÖF sınav takvimiyle birlikte, bu seneki AÖF ara sınavları 19-20 Nisan tarihlerinde tamamlanacak. Bahar dönemi AÖF vize sınavlarına katılım sağlayacak olan öğrenciler, sınav süresini ve kaç soru sorulacağını merak ediyor. Peki, 2025 AÖF sınavı ne zaman, saat kaçta? AÖF kaç dakika, kaç soru?

9jJPPxol80uq8JxBih4G3g.jpg

2024-2025 AÖF bahar dönemi ara sınavlarının ne zaman yapılacağı, AÖF öğrencilerinin gündeminde yer almaya devam ediyor. Bahar dönemi ara sınavlarının ardından öğrenciler final sınavlarına kadar olan dönemde hazırlıklarını sürdürmeye devam edecek. Gözler şimdi AÖF ara sınav tarihlerine çevrildi. Peki, 2025 AÖF sınavları ne zaman, saat kaçta? Sınav kaç dakika, kaç soru?
b6aZtNfGb02XH-j0_l5aCg.jpg

2024-2025 eğitim öğretim yılı AÖF ara sınav takvimi belli oldu.Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan takvime göre, ara sınavların ikinci günü 20 Nisan 2025 tarihinde düzenlenecek.Sınavlar Türkiye'de ve K.K.T.C. Lefkoşa'da sabah saat 09.30'da, öğleden sonra ise saat 14.00' te yapılmaktadır.
bcERXmrj5k-gU_7ulS57Bw.jpg

Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika sınav süresi verilecek.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar