Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Arda Güler'den transfer sözleri

HDC Çevrimdışı

HDC

General
Üye
26 Nisan 2024
3,412
A Milli Takım'ın ve Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, Macaristan maçlarının ardından İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca'ya özel bir röportaj verdi. Arda Güler, Real Madrid'deki geleceği hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı. İşte Arda Güler röportajının öne çıkan bölümleri; Soru: ''Madrid'deki durumunuz ve geleceğiniz hakkında çok şey konuşuluyor. Sana çok doğrudan bir soru soracağım. Durumunuza rağmen Madrid'de mutlu musunuz?'' Arda Güler: ''Real Madrid bana bir plan verdi ve ben hala buna inanıyorum. Real Madrid'de başarılı olacağıma eminim; Madrid'de bir ev bile aldım. Çok sıkı çalışıyorum ve Macaristan maçında da görebileceğiniz gibi her zaman oynamaya hazırım.'' Soru: ''Real Madrid taraftarları senin başarılı olduğunu görmek istiyor; her oynadığında sana sevgi gösteriyorlar... ama bir şeyi bilmek istiyorlar: Geleceğin hakkında şüphelerin var mı? Gelecek sezon burada olacak mısın?'' Arda Güler: ''Real Madrid taraftarlarını seviyorum ve onların desteği benim için çok önemli. Çok minnettarım. Real Madrid'e oynamak ve bu takımın önemli bir parçası olmak için geldim. Bunu başarana kadar da mücadeleyi bırakmayacağım.'' Soru: ''Şimdi Madrid'e dönme zamanı. Sezonun geri kalanı için bireysel ve takım olarak ne gibi hedefleriniz var?'' Arda Güler: ''Sezon sonuna kadar üç şampiyonluk için de savaşmaya hazırız ve bu heyecan verici olacak. Madrid her zaman her maçı ve her şampiyonluğu kazanmak için savaşır. Kişisel olarak benim tek arzum her maçta oynamak ve takımımın her şampiyonluğu kazanmasına yardımcı olmak.''

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar