- 26 Nisan 2024
- 3,393
Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminin sonunda PSG'den 6 aylığına kiraladığı Milan Skriniar, kısa sürede gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi oldu, lider isimlerden biri haline geldi. Ancak tapusu PSG'de olan Slovak savunmacıya A.Madrid, Tottenham, Manchester United gibi önemli takımlar ilgi gösteriyor. Trabzonspor maçından sonra geleceğiyle ilgili yöneltilen soruya, "Geldiğimden beri çok iyi hissediyorum. Sezon sonu çözüm için elimizden geleni yapacağız" diyen Skriniar, biraz da olsa taraftarın yüreğine su serpti. "Artık Paris'te forma giymez" Yıldız futbolcunun temsilcilerinden Martin Petras, Sport24sk'ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Artık Paris'e geri dönmenin bir yolu olmadığını düşünüyorum en azından bu teknik direktör yönetimi altında. Skriniar yeni görevinde takımın liderlerinden biri haline geldi ve Teknik Direktör Jose Mourinho'nun, taraftarların, sevgisini ve saygısını kazandı. Türkiye'de kendsini çok rahat hissediyor ve her şeyden önce düzenli olarak futbolunu sergiliyor. Takım için de büyük bir kazanım." "Yaz dönemi sıcak geçer!" "Fenerbahçe'nin gelecekte onun göstereceği hizmetlere ilgi duyması şaşırtıcı değil. Böyle bir iş birliğinin her iki tarafa da uygun olacağı anlaşılıyor. Bu nedenle yaz döneminde sıcak bir transfer konusu olacak. İtalya'da Milan veya başka bir kulübe gitme olasılığını yüksek görmüyorum." Fenerbahçe: "3 yıl daha bizimle kal" Sabah'ın haberine göre, teknik heyet ve yönetim, performansından memnun kaldığı futbolcuyu kaybetmek istemiyor. Takıma ara transferde kiralık olarak katılmasına rağmen hiç yabancılık çekmeyen 30 yaşındaki oyuncunun bonservisini almak için PSG ile görüşmelere başlayan yönetim, Skriniar'la yaptığı görüşmede "Bizim için çok önemlisin. Taraftar da seni çok sevdi. Bizimle kalmanı istiyoruz. 3 yıllık yeni sözleşme için hazırız" teklifinde bulundu. "Maaş sorun değil" Sözcü'nün haberine göre; Skriniar, İngiltere'den aldığı tekliflere rağmen kariyerine Fenerbahçe'de devam etmek istiyor. Yıldız futbolcunun yıllık ücretinin 15 milyon Euro civarında olması sorun. Bu sezon yarısını PSG, yarısını Fenerbahçe ödüyor. Skriniar maaşı için, "Sezon sonu başkanla bir araya gelip bir çözüm buluruz" dedi. Öte yandan 2023 yılının başında 60 milyon euro değeri gören 30 yaşındaki savunmacının güncel piyasası ise 15 milyon euro. Fransız ekibi 10-15 milyon euro arası bir bedelle oyuncuyu satabilir. (Akşam)