Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Assassins Creed Black Flag Resynced İçin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
76,500
Serinin en sevilen yapımlarından biri olan Assassins Creed Black Flagin yeniden ele alınacağı söylentileri bir süredir dolaşıyordu. Şimdi ise bu beklenti, doğrudan geliştirici cephesinden gelen açıklamayla birlikte netlik kazanıyor. Assassins Creed Black Flag Resynced, nostaljiyle modern dokunuşu bir araya getirmeye hazırlanan projelerden biri olarak dikkat çekiyor.

Assassins Creed Black Flag Resynced Tanıtımı Ne Zaman Yapılacak?​

Assassins Creed Black Flag Resynced için düzenlenecek Worldwide Reveal Showcase etkinliğinin tarihi 23 Nisan olarak açıklandı. Tanıtım yayını Türkiye saatiyle 19:00'a denk gelirken, global izleyiciler için farklı zaman dilimlerinde erişilebilir olacak şekilde planlanmış durumda. Bu da Ubisoftun projeye ne kadar geniş bir vitrin hazırladığını gösteriyor.

We know you know, but how about we tell you some more now? Tune in for Assassin's Creed Black Flag Resynced's Worldwide Reveal Showcase on April 23rd at 4PM UTC - 6PM CEST - 9AM PDT. Assassin's Creed Black Flag Resynced: Worldwide Reveal Showcase pic.twitter.com/L4ogAy9DUZ

Assassin's Creed (@assassinscreed) April 20, 2026

Henüz Assassins Creed Black Flag Resyncedin kapsamına dair resmi detaylar paylaşılmış değil. Ancak Resynced ifadesi, klasik bir remasterın ötesine geçebilecek bir yaklaşımı işaret ediyor olabilir. Görsel iyileştirmelerin yanı sıra oynanış tarafında da bazı güncellemeler görmemiz sürpriz olmaz. Özellikle modern Assassins Creed çizgisiyle eski oyun yapısının nasıl dengeleneceği merak edilen konular arasında.

Topluluk tarafında ise beklentinin oldukça yüksek olduğunu görüyoruz. Assassins Creed IV: Black Flag, korsan teması ve açık dünya yapısıyla serinin en çok sevilen oyunlarından biri olarak kabul ediliyor. Bu nedenle yapılacak her değişiklik, doğrudan oyuncuların beklentileriyle karşılaştırılacak.

23 Nisandaki tanıtım, bu belirsizlikleri ortadan kaldıracak ilk ciddi adım olacak gibi duruyor. Şu an için elimizde net detaylar olmasa da, Assassins Creed Black Flag Resyncedin nasıl bir proje olduğu konusunda asıl tabloyu bu etkinlikte görmeye başlayacağız.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar