Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Ben Her Yerde Varım Tecrübe Paylaşımı Söyleşileri

HDC Çevrimdışı

HDC

General
Üye
26 Nisan 2024
3,386

Ben Her Yerde Varım Tecrübe Paylaşımı Söyleşileri​

Etkinlik Detayları:​

“Ben Her Yerde Varım” Tecrübe Paylaşımı Söyleşileri etkinliği, öğrencilerin başarılı bireylerle tanışarak onların hayat tecrübelerini, başarı hikayelerini ve kariyer yolculuklarını öğrenmelerini amaçlar. Bu söyleşiler, öğrencilere ilham vermek, motivasyon sağlamak ve geleceğe yönelik hedef belirlemelerine yardımcı olmak için düzenlenmiştir.

Program Akışı:​

13.00 – Açılış ve Tanıtım:

• Öğrenciler, okulun konferans salonunda toplanır.
  • Okul müdürü veya etkinliği düzenleyen öğretmen, kısa bir açılış konuşması yaparak etkinliğin amacını ve önemini açıklar.
  • Söyleşiye katılacak olan konuşmacılar tanıtılır.

13.10 – İlk Konuşmacı: Kariyer Yolculuğu ve Başarı Hikayesi:

• İlk konuşmacı, kendi kariyer yolculuğunu ve başarı hikayesini öğrencilerle paylaşır.
  • Konuşmacı, hangi zorluklarla karşılaştığını, nasıl üstesinden geldiğini ve başarıya nasıl ulaştığını anlatır.
  • Öğrenciler, konuşmacının deneyimlerinden ilham alır ve kendi gelecekleri için ipuçları edinir.

13.30 – İkinci Konuşmacı: Sürdürülebilir Başarı ve Kişisel Gelişim:

• İkinci konuşmacı, sürdürülebilir başarı ve kişisel gelişim konularında deneyimlerini paylaşır.
  • Başarıyı sürdürülebilir kılmak için neler yapılması gerektiği, sürekli öğrenme ve gelişim için hangi adımların atılması gerektiği üzerinde durur.
  • Öğrenciler, kişisel gelişim ve sürekli öğrenmenin önemini kavrar.

13.50 – Üçüncü Konuşmacı: Topluma Katkı ve Sosyal Sorumluluk:

• Üçüncü konuşmacı, topluma katkı sağlamak ve sosyal sorumluluk projeleriyle ilgili deneyimlerini paylaşır.
  • Konuşmacı, öğrencilerin toplum için neler yapabileceğini ve sosyal sorumluluk bilincini nasıl geliştirebileceklerini anlatır.
  • Öğrenciler, topluma faydalı olmanın ve sosyal sorumluluk projelerine katılmanın önemini öğrenir.

14.10 – Soru-Cevap Bölümü:

• Öğrenciler, konuşmacılara merak ettikleri soruları sorma fırsatı bulur.
  • Sorular, konuşmacılar tarafından yanıtlanır ve öğrencilere daha fazla bilgi sağlanır.
  • Bu bölüm, öğrencilerin etkin katılımını ve konuşmacılarla birebir iletişim kurmalarını sağlar.

14.30 – Kapanış ve Teşekkür:

• Etkinliği düzenleyen öğretmen veya okul müdürü, kapanış konuşması yaparak konuşmacılara teşekkür eder.
  • Öğrencilere katılımları için teşekkür edilir ve etkinliğin önemi vurgulanır.
  • Konuşmacılara küçük birer teşekkür plaketi veya hediye takdim edilir.

Amaçlar ve Kazanımlar:​

• İlham ve Motivasyon: Öğrencilerin başarılı bireylerin hikayelerinden ilham alarak kendi hayatlarına dair motivasyon kazanmalarını sağlamak.
  • Gelecek Planlama: Öğrencilerin kariyer planlaması yapmalarına ve hedef belirlemelerine yardımcı olmak.
  • Kişisel Gelişim: Öğrencilerin kişisel gelişim ve sürekli öğrenme konularında bilinçlenmelerini sağlamak.
  • Topluma Katkı: Öğrencilere topluma katkı sağlamanın ve sosyal sorumluluk bilincinin önemini anlatmak.
  • Etkileşim ve İletişim: Öğrencilerin konuşmacılarla etkileşim kurarak soru sorma ve iletişim becerilerini geliştirmek.

Bu etkinlik, öğrencilerin geleceğe yönelik hedeflerini belirlemelerine, motivasyon kazanmalarına ve topluma katkı sağlayan bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunacaktır.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar