AKY
MirayWeb Coder's
Eylül 2023'ten beri iş insanı Nazım Akmandil ile mutlu bir evliliği olan Burcu Esmersoy, eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı.
Ünlü sunucu Burcu Esmersoy ile iş insanı Nazım Akmandil, 2023 yılının Eylül ayında İtalya’nın Puglia şehrinde dünyaevine girmişti.
İstanbul'da da bir tören daha düzenleyen ünlü çiftten Burcu Esmersoy, aylar önce evliliği ile alakalı "Çok mutluyum. Çok iyi bakılıyorum, çok iyi seviliyorum" demişti.
Sözlerine "Akşam evime beyim geliyor, mutlu mutlu oturuyoruz" diye devam eden Esmersoy, "Sabah uyanıyorsun güzel bir adam var yanında. Huzur ve mutluluk geldi hayatıma, aşk geldi. Bakıyorum içim ısınıyor, Allah herkese böylesini nasip etsin. Kıyamıyorum, çok seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.
Her fırsatta eşine duyduğu aşktan bahseden ve özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Burcu Esmersoy, Nazım Akmandil'in doğum gününü kutladı.
Eşi için yaptırdığı pastayı takipçileriyle paylaşan Burcu Esmersoy, "Bugün enişteniz beyin doğum günü" ifadelerini kullandı.
Esmersoy, daha önce de eşiyle tanışma hikayesini "Bir sabah 8,15 uçağıyla Berlin'e uçarken, bomboş bir uçakta 2A ve 2B'ye oturduk biz. Boş uçakta yan yana! Uçak kalkmadan uyurum ben, yorucu bir tempoda çalıştığım için hep uyurum ben. Dikine uyuyabilen bir insanım, ne kadar hoş bir çocuk onun yanında uyumayayım şimdi horlarım ben diye, başka yere oturdum. Uçak indi, uçaktan indik, pasaport kuyruğuyla karşılaştım, 1 saat 45 dakika! O kuyrukta 2 tane Türk, konuşmaya başladık. Hikayeyi kimse bilmiyor, ilk kez anlatıyorum" sözleriyle anlatmıştı.
7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça