- 4 Temmuz 2024
- 4,180
Malzemeler;
2 adet milföy hamuru
80 gr bitter çikolata
Ayçiçeği yağı Kızartmak için
Pudra şekeri
Toz tarçın
Hazırlanışı;
Milföy hamurlarının ikisini de büyüklüklerine göre 4 veya 8 eşit parçaya bölün.
Bitter çikolatayı rendeleyin.
Milföy parçalarından birisini alıp elinizle genişletin. İçerisine bitter çikolatadan koyun top şeklinde kapatın.
Kızgın derin yağda kızartın, servis tabağına alın, üzerine pudra şekeri ve toz tarçın serperek servis edin.
2 adet milföy hamuru
80 gr bitter çikolata
Ayçiçeği yağı Kızartmak için
Pudra şekeri
Toz tarçın
Hazırlanışı;
Milföy hamurlarının ikisini de büyüklüklerine göre 4 veya 8 eşit parçaya bölün.
Bitter çikolatayı rendeleyin.
Milföy parçalarından birisini alıp elinizle genişletin. İçerisine bitter çikolatadan koyun top şeklinde kapatın.
Kızgın derin yağda kızartın, servis tabağına alın, üzerine pudra şekeri ve toz tarçın serperek servis edin.