Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Çıtır Kabak Dilimleri Tarifi

ArinNa Çevrimdışı

ArinNa

xfmaster
Moderatör
Üye
4 Temmuz 2024
4,182
Çıtır Kabak Dilimleri Tarifi İçin Malzemeler

1 kilogram kabak
1 su bardağı un
1,5 paket çıtır pane harcı
3 adet yumurta
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
2 su bardağı kızartma yağı
1 paket kabartma tozu

Çıtır Kabak Dilimleri Tarifi Nasıl Yapılır?

Kabakların kabuklarını soyun ve halka halka dilimleyin.
Buzdolabı poşetine unu, tuzu, kabartma tozu, tuz ve karabiberi koyun.
Dilimlenen kabakları buzdolabı poşetine yerleştirin ve ağzını kapatıp sallayarak kabakları unlayın.
Unlanan kabakların fazla ununu temizleyin ve buzdolabında 1 saat dinlendirin.
Kızartma yağını ısıtın.
Yumurtaları çırpın.
Dinlenen unlanmış kabakları önce yumurtaya sonra çıtır pane harcına bulayarak kızgın yağda kızartın. Fazla yağını süzdürerek servis edin. İşte bu kadar,
Afiyet olsun!
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar