Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Çıtır Kabak Dilimleri Tarifi

ArinNa Çevrimdışı

ArinNa

xfmaster
Moderatör
Üye
4 Temmuz 2024
4,184
citir-kabak-dilimleri.jpg


Çıtır Kabak Dilimleri Tarifi İçin Malzemeler

1 kilogramkabak1 su bardağıun1,5 paketçıtır pane harcı3 adetyumurta1 tatlı kaşığıtuz1 çay kaşığıkarabiber2 su bardağıkızartma yağı1 paketkabartma tozu
Çıtır Kabak Dilimleri Tarifinin Püf Noktası
Kabakların buzdolabında dinlenmesi, unlu koruyucu kabuğun daha çıtır olmasına yardımcı olur. Harcına kabartma tozu ilave etmek ise pane harcıyla çıtırdayan kabuğun daha dayanıklı bir çıtır tabaka olmasına yardımcı olur.

Çıtır Kabak Dilimleri Tarifinin Pişirme Önerisi

Dilerseniz üzerine zeytinyağı gezdirerek 180 derecelik fırında da pişirebilirsiniz.

Çıtır Kabak Dilimleri Tarifi Nasıl Yapılır?

Kabakların kabuklarını soyun ve halka halka dilimleyin.

Buzdolabı poşetine unu, tuzu, kabartma tozu, tuz ve karabiberi koyun
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar