Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Demet Akalın'a gönderme mi yaptı? Hadise'den "Haddini aşıyorsun" çıkışı

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
76,305
Demet Akalın'a gönderme mi yaptı? Hadise'den

Son günlerde Fırtınam şarkısına çektiği kliple gündemden düşmeyen Hadise Açıkgöz ile Demet Akalın arasından tansiyon yükseldi. Son olarak Akalın, kendisinin Hadise ile kıyaslanmasına tepki gösterirken; Açıkgöz'ün de konserinde yaptığı açıklama meslektaşına cevap olarak yorumlandı. İşte Hadise'nin o sözleri...

A53O_rRqKUi1qezZmrU6ow.jpg

Şimdilerde O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapan Hadise, yeni şarkısı Fırtınam'a çektiği klip ile adından söz ettirdi. Hadise'nin klipteki tarzı ve danslarına yorum yağdı.
uznGCcMaC06jvmfqI9naPQ.jpg

Bir sosyal medya kullanıcısı ise Demet Akalın ile Hadise'yi kıyasladı ve şu ifadeleri kullandı: "Hadise'nin son şarkısı Fırtınam bence son 10 yılda yapılmış en iyi pop Türk şarkılarından biri. Hem müziği hem klibiyle harika! Demet Akal'ın buna örnek alması lazım, yapay zekasız gerçek emekle nasıl güzel klip yapılır gösteriyor!"
AVT0nde_QUGGx_YibgFHfQ.jpg

Bu paylaşıma sessiz kalamayan Demet Akalın ise "Akal değil soyadım ben bunların alasını çektim onlar arkamdan gelsin! Ben istediğim zaman yine eski tadımda çekerim! Soyadımı da doğru yaz. Sanki 30 hiti var gibi karşıma çıkartmazlar mı?" diye tepki gösterdi.
8W9Gvh3TnUeeWk53JMbCPQ.jpg

Tüm bunların ardından Hadise Açıkgöz de kendisine yöneltilen eleştirilere sahneden yanıt verdi.
gOgKBnPJEEyobIWpEuyAvA.jpg

Hadise'nin konserinde isim vermeden yaptığı "Sizi çekemeyenlere cevap veriyoruz. Haddini aşıyorsun! İsmimle kendine reklam yapanlara cevap veriyorum" açıklaması Demet Akalın'a gönderme olarak yorumlandı.

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar