Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

"Dur" ihtarına uymadı, 10 kilometre kaçabildi

Fatihklz Çevrimdışı

Fatihklz

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
13,772
BURSADA-DUR-IHTARINA-UYMAYAN-SURUCU-1_1036801_307712-334106.jpg

Bursa'da polisin "dur" ihtarına uymayan minibüsün sürücüsü 10 kilometre süren takip sonucu yakalandı. Alkollü olduğu saptanan sürücüye, birçok ihlalden dolayı toplam 41 bin 379 lira ceza kesildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde polis ekipleri 22 yaşındaki Batuhan A. yönetimindeki minibüse şüphe üzerine "dur" ihtarında bulundu.

Polis ekipleri, hızla kaçmaya başlayan sürücüyü takibe aldı. Yaklaşık 10 kilometre süren kovalamaca sonrasında önü kesilerek durdurulan araçtan inen sürücü, yaya olarak kaçmaya devam etti.

Kısa süre sonra yakalanan sürücü Batuhan A., ceza yazılmaması için polislere "Ormandan odun getirecektim, mazot almaya gittim. Ehliyetim yok abi" dedi. 0.80 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücüye alkollü araç kullanmak, ehliyetsiz araç kullanmak, muayenesiz 2'nci kez araç kullanmak, ters yönde seyretmek gibi suçlardan toplam 41 bin 379 lira cezai işlem uygulandı.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar