Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

ENTEL BURÇLAR

ArinNa Çevrimdışı

ArinNa

xfmaster
Moderatör
Üye
4 Temmuz 2024
4,191
Koç Burcu:
Koç'a göre yaşam: "Eğer bana bu dünyaya neden geldiğimi soracak olursanız, bilin ki ben artistim ve yaşamı tanıyıp, sesimi duyurmak için buradayım
frmsinsi.gif
"

Boğa Burcu:
Boğa kendini anlatıyor; "Biz insanlar sıradan, ilkel ve egoist sürüngenleriz ama ben en iyisi ve en akıllısıyım; beni anlamayanlara acıyorum
frmsinsi.gif
"

İkizler Burcu:
İkizler düşünüyor; " Her geçen gün beni daha mutlu ve daha bilge yapıyor ama acaba hangisi gerekli?"

Yengeç Burcu:
Yengeç dolunayda felsefe yapıyor; "Eşitlik iddiaları arttıkça insanlık aşağılara düşüyor; ne saçma; ben sizlerle eşitmiyim? "

ArinNa Çevrimdışı

ArinNa

xfmaster
Moderatör
Üye
4 Temmuz 2024
4,191
Aslan Burcu:
Aslan ormanda dolaşıyor; "Krallar yıldızlar gibidir, doğarlar ve batarlar; olabilir çünkü asıl önemli olan ünvanların ve yapılanların kalıcı olmasıdır
frmsinsi.gif
Beni sakın unutmayın
frmsinsi.gif
"

Başak Burcu:
Başak kuruntu yapıyor; " Bir arkeolog bir kadın için ideal bir kocadır; çünkü yıllar geçtikçe kadını ile daha çok ilgilenip, yakından araştırır
frmsinsi.gif
Beni araştırın
frmsinsi.gif
"

Terazi Burcu:
Terazi talk-show'da; "Risk, risk, risk; şu dünyadaki en kötü şey işte bu
frmsinsi.gif
Kendinle barış ve gerçeği yüzle, yöntem belli ama kendimi tanımam da risk değil mi?"

Akrep Burcu:
Akrep aynaya bakıyor; " Herkes kendini bilge sanıyor, aman tanrım, bu ne büyük bir aptallık
frmsinsi.gif
Üstelik seksüel bile değiller; neyse, seks yapalım mı?"

ArinNa Çevrimdışı

ArinNa

xfmaster
Moderatör
Üye
4 Temmuz 2024
4,191
Yay Burcu:
Yay üzülüyor; "İnsanlar o kadar karmaşık, gizemli varlıklar değiller ki, nedir bu felsefeler, arayışlar? Kötü sadece kötüdür
frmsinsi.gif
Sahi, ben kötü müyüm?"

Oğlak Burcu:
Oğlakça; " Bu gezegende bir tek insanın yaşamın tüm anlamını biliyor olması mümkündür ama siz onu tanımıyorsunuz ki, beni biraz anlasanız ne olur?"

Kova Burcu:
Kova tek kaşı yukarda sizi süzüyor;"Şimdi şu raporları bir an bırakın; evrenin tek ve sonsuz bir tapınak olduğunu ama bir çocuk tarafından yönetildiğini hiç düşündünüz mü?"

Balık Burcu:
Balık çok mutlu; "Bu, belki de mutluluk değildir, kimbilir? Yoksa bir tür melankoli mi? Ama birgün mutlu bir anı düşünebilirim nasılsa; neyse, alabilirmiyim?"

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar