Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Eşi Ersin Arıcı ile O Ses Türkiye'ye katılan Beril Pozam'ın gözyaşları: Duygulandım gerçekten

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
75,744
Eşi Ersin Arıcı ile O Ses Türkiye'ye katılan Beril Pozam'ın gözyaşları: Duygulandım gerçekten

Star TV'nin fenomen dizisi Yalı Çapkını'nda rol alan Beril Pozam ile Ersin Arıcı, 2024 yılının Ağustos ayında nikah masasına oturmuştu. Mutlu evliliklerini gözlerden uzak yaşayan O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümüne konuk oldu. Pozam, eşiyle düet yaparken gözyaşlarını tutamadı.

e_T1NPYifEqRk9lRWeYVqQ.jpg

Yalı Çapkını dizisinde Seyran'ın ablası Suna Şanlı karakterini canlandıran Beril Pozam ile Ferit'in sağ kolu Abidin'e hayat veren Ersin Arıcı, 20 Ağustos'ta nikah masasına oturdu.
Fzm6DC_eKESedlYeAwUcJQ.jpg

Aşkları dizi setinde başlayan ve sade bir törenle dünyaevine giren ünlü çifti, Yalı Çapkını ekibi de mutlu günlerinde yalnız bırakmamıştı.
dnbE5NVvfk22FaAh-m3_Rw.jpg

Mutlu evliliklerini gözlerden uzak sürdüren Beril Pozam ile Ersin Arıcı, O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümüne konuk oldu.
smppRPtGwEWoL8ZCm7KT2Q.jpg

Yalı Çapkını'ndaki rol arkadaşları Emre Altuğ'un "Neyleyim" şarkısını söyleyen ünlü çift, geceye damga vurdu. Beril Pozam, şarkıyı bitirdikten sonra gözyaşlarını tutamadı ve "Duygulandım gerçekten" dedi.
GCaWXO8IYU6PDu778THhQw.jpg

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam "Sizin karşınızda olmak böyle güzel bir gecede, eşimle birlikte de karşınızda şarkı söyleme fırsatı bulmuş olmak benim için çok kıymetli. Çok güzel bir anı bıraktık kendimize" derken; Ersin Arıcı da "Çok heyecanlı bir atmosfermiş ya" ifadelerini kullandı.
2GOJvWWC4Ei2k5Q9nN_rnA.jpg

Gökhan Özoğuz, performanslarına övgü yağdırırken Beril Pozam, "Ersin'in sesi çok güzel de ben ona eşlik ettim" dedi.Beyazıt Öztürk ise "Parçanın bu kadar etkili olmasının sebebi, tabi ki herkese söylediler ama daha çok birbirlerine söylediler. Biz o aşkı aldık yani" ifadelerini kullandı.
lC4dYtyG2U2pf772Tlgs0w.jpg

Ardından kimi seçeceklerini aralarında konuşup konuşmadıklarını öğrenmek isteyen Öztürk'e Pozam "Sizin performanslarınız sonrası fikrimiz değişebilir. İlk kez katıldık ama çok izledik O Ses Türkiye'yi, acemisi değiliz" dedi. Çift, jürilerin kendilerini ikna etmeye çalışmasının ardından Gökhan Özoğuz'u seçti.
sgWzoMdQMEuQd3x8B7h6hg.jpg

Öte yandan ünlü çift, aylar önce aşklarıyla ilgili "Bizim şansımız, rol aldığımız ortak bir iş sayesinde birbirimizle tanışabilmiş olmak. Herkeste nasıl başlıyorsa öyle başladı aslında. Tanıştık, vakit geçirdik ve zamanla birbirimizi sevdik" ifadelerini kullanmıştı.

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar