Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Eski Assassins Creed Patronu: Ben Ayrılmadım, Görevden Alındım!

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
78,970
Ubisoftun efsane serisi Assassins Creedin eski patronu Marc-Alexis Côté, görevinden kendi isteğiyle ayrılmadığını, şirket tarafından görevden alındığını açıkladı. Yeni kurulan Tencent destekli Vantage Studiosun ardından yapılan bu açıklama, serinin geleceğine dair yeni tartışmaları da beraberinde getirdi.

Marc-Alexis Côté Assassins Creed Görevinden Nasıl Alındı?​

Geçtiğimiz hafta Ubisoft, Côténin şirketten ayrıldığını duyurmuş ve onun başka bir kariyer yoluna yöneldiğini belirtmişti. Ancak Côté, LinkedIn üzerinden yaptığı açıklamada durumun farklı olduğunu söyledi. Kendi ifadesine göre Ubisoft, Assassins Creed serisinin liderliğini şirketin yeni organizasyon yapısına daha yakın bir isme devretme kararı almıştı.

Côté, kendisine başka bir pozisyon teklif edildiğini ancak bu rolün önceki görevine kıyasla daha kısıtlı bir yetki alanına sahip olduğunu belirtti. Bu nedenle yeni görevi kabul etmediğini vurgulayan yapımcı, Bu benim seçimim değildi. Ubisoft benden görevi bırakmamı istedi. sözleriyle durumu netleştirdi.

Yapımcı, açıklamasında Ubisofta herhangi bir kırgınlığının olmadığını da ifade etti. Şirketin kariyerinin tamamına ev sahipliği yaptığını söyleyen Côté, Ancak ekibime ve geçmişte birlikte çalıştığım insanlara karşı dürüst olmalıyım. Ben ayrılmadım, görevden alındım. dedi.

Marc-Alexis Côté, yaklaşık yirmi yıl boyunca Ubisoft bünyesinde çalışmış, Assassins Creed Brotherhood döneminden itibaren serinin gelişiminde önemli bir rol üstlenmişti. Vantage Studiosun kurulmasıyla birlikte Assassins Creed, Far Cry ve Rainbow Six Siege gibi büyük seriler artık bu yeni stüdyonun sorumluluğuna geçti. Côténin ayrılığı ise bu yeniden yapılanmanın ilk büyük etkisi olarak görülüyor.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar