- 26 Nisan 2024
- 3,488
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Fatih Tekke için Papara Park'ta imza töreni düzenlendi. 47 yaşındaki teknik adam, törende önemli açıklamalarda bulundu. İşte Fatih Tekke'nin sözleri; Yuvaya döndük, çok şükür. Başkan Ertuğrul Doğan'a, Başkan Yardımcısı Serkan Kılıç'a teşekkür ediyorum. Çok ciddi ve hızlı bir şekilde sorumluluk aldılar. Büyüğüm ve hocam, Şenol hocam hep burada yanımızda, arkamızda, başımızda olması çok değerli. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Kolay şeyler bana göre değil açıkçası. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. İlerleyen dönemlerde daha çok konuşacağız. Yuvada olmanın duygularını çok uykusuz olduğum için şu an yaşayamıyorum. Bir an önce takımla birlikte antrenmana çıkmak istiyorum. Türkiye Kupası vurgusu Trabzonspor açısından ligde durum ortada. Trabzonspor'un hedef olarak Avrupa hedefi var ve bu da kupadan geçiyor. Kupa bizim için birinci hedef olarak görünüyor. Ligde istediğimiz durumda değiliz. Önce bir normalleşmeye ihtiyacımız var. Öncelikle bizim normalleşmemiz lazım. Sonrasında da kupa bizi hedefe taşıyacaktır. 1 dakika bile kaybedemeyiz Oyuncularıma da bunu söyleyeceğim, her zaman gerçekçi olacağım. Asla 'mış' gibi yapmayacağım. Gerçekçi olacak. Trabzonspor'un menfaatleri üzerinde olacak. Yenilirsek ben ve teknik ekibim yenilecek. Yenersek de hep beraber yeneceğiz. Bir an önce oyuncularla buluşmak istiyorum. 1 dakika bile kaybedemeyiz.