- 26 Nisan 2024
- 3,393
Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman, mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde adaylık hakkında açıklamalarda bulundu. Radyospor'a konuşan Fikret Orman, Beşiktaş'ın Serdal Adalı ile devam etmesi gerektiğini ancak kendisine ihtiyaç duyulursa da yalnız bırakmayacağını söyledi. Fikret Orman adaylıkla ilgili ''Serdal Adalı'ya haksızlık olur. Ben zaten öyle bir insan değilim. Adalı benim ikinci başkanlığımı yaptı. Birinin arkasından iş çeviren bir adam değilim. Adalı'nın seçildiği daha 4-5 ay oldu. 5 aylığına Beşiktaş'a başkan olacak hali yok. Devam etmesi doğru olandır. Ben Beşiktaş'ta başkanlık yaptım. Beşiktaş'ın bana ihtiyacı olduğunda yalnız bırakmam. Şu anda Beşiktaş'ın bir başkanı ve yönetim kurulu var'' ifadelerini kullandı. Futbol takımının durumunu da değerlendiren Orman ''İyi değil. Futbol mühendisliği denilen bir şey var. Ben Beşiktaş'ta öyle bir mühendislik görmüyorum. Böyle olunca transfer ihtiyaçları oluşuyor. Futbol takımı, Beşiktaş taraftarının güvenini kaybetmiş vaziyette. Önümüzdeki sene için yeni yönetim bir çalışma yapacaktır'' dedi.