- 26 Nisan 2024
- 5,615
Galatasaray bu sezonki üçüncü 30 milyon euro üstü transferini yaptı. Galatasaray, Trabzonspor'dan kaleci Uğurcan Çakır'ı 33 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiğini açıkladı. Galatasaray'ın açıklamasında 3 milyon euro bonus olduğu da duyuruldu. Uğurcan Çakır da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Trabzonspor'a veda ederken ''Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek, ailemle birlikte yeni bir serüvene adım atmak ve futbol kariyerimde yeni hedeflere yürümek istiyorum. Bunun için Galatasaray'dan gelen teklifi değerlendirme kararı aldım. Trabzonspor'dan ayrılırken Türk futbol tarihinin en yüksek bonservis bedelini kazandırarak, her zaman dik duruşu koruyarak, alnımın akıyla veda etmek istiyorum. Ben Trabzonspor'un evladı olmaktan asla vazgeçmeyeceğim'' ifadelerini kullandı. Galatasaray, bu sezon 30 milyon euro üzerinde 3 transfere imza attı.???? Victor Osimhen - 75 milyon euro???? Uğurcan Çakır - 33 milyon euro???? Wilfried Singo - 30,7 milyon euro— Futboo (@FutbooCom) September 1, 2025