Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Ghost filmi yeniden çekiliyor: Demi Moore'dan yorum geldi

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
75,116
Ghost filmi yeniden çekiliyor: Demi Moore'dan yorum geldi

Patrick Swayze ve Demi Moore'un başrolde olduğu "Ghost" filmi yeniden çekiliyor. Başrolünde Channing Tatum'ın yer alacağı filmle ilgili Demi Moore'dan yorum geldi.

H_4Vc8QQeE6r5Sfs2uZrcQ.jpg

Başrollerini Patrick Swayze ve Demi Moore'un paylaştığı ve birbirine aşık olan Sam ile Molly’nin, bir soygunda Sam’in öldürülmesiyle ayrı düşmesini konu alan "Ghost" filmi, 90'lı yılların en ikonik filmlerinden biri olarak öne çıkmıştı.
nC-DF_W6E0e-nof8TT6lOQ.jpg

Hasılat rekorları kıran 1990 yapımı "Ghost" (Hayalet) yıllar sonra yeniden çekilecek. Channing Tatum'ın başrolde yer alacağı filmle ilgili Demi Moore'dan yorum geldi.
CXJZ9hgH20OHDcaYTGEncg.jpg

Entertainment Weekly'ye konuşan Moore, "Bakın, her hikaye bir şekilde zaten anlatılmıştır. Harika olan şey, olayların farklı şekillerde yeniden yorumlanabilmesidir. Bence bazı filmler vardır ki dokunulmadan bırakılmaları daha iyidir ve bazen bu yeniden yorumlamada harika sürprizler ortaya çıkar" dedi.
zhIT3-qbfU2rs0zMvbqXnQ.jpg

Hayalet En İyi Film, En İyi Kurgu, En İyi Müzik, En İyi Orijinal Film Müziği, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ve En İyi Senaryo dahil olmak üzere 5 dalda Oscar'a aday gösterilmişti. Film, Whoopi Goldberg'e ve senarist Bruce Joel Rubin'e Akademi Ödülü kazandırmıştı.
fPWtHOMkmEGglzKsMuc6rw.jpg

Ghost filminin yeniden yapım haklarının satın alınmasından bu yana Tatum'un kendisiyle iletişime geçip geçmediği sorusuna da yanıt veren Moore, şu ifadeleri kullandı: "Hayır, iletişime geçmedi. O süper yetenekli, ne yapmaya karar vereceğini merak ediyorum."

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar