Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Hatay'da 14 yaşındaki çocuğun yardım çığlığı! Bakanlık mahkeme kararına itiraz edecek

Fatihklz Çevrimdışı

Fatihklz

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
12,972
Hatay'da 14 yaşındaki çocuğun yardım çığlığı! Bakanlık mahkeme kararına itiraz edecek

Hatay'da 14 yaşındaki bir kız çocuğu 60 yaşındaki eniştesinin istismarına maruz kaldı. Cinsel istismarla suçlanan adam, beraat etti. Kız çocuğu video paylaşıp, "Son çarem sizsiniz." dedi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, karara itiraz edecek.

Hatay'da bir kız çocuğu 60 yaşındaki eniştesinin cinsel istismarına maruz kaldı.

Olay Antakya ilçesinde yaşandı. Sosyal medyada bir video paylaşan 14 yaşındaki çocuk, "Öz eniştem tarafından tacize uğruyorum." dedi.

“GÖNÜL RIZASI OLMUŞ GİBİ YARGILANDIM”

Olayın mahkemeye taşındığını anlatan çocuk, "Sesimi yargı yoluyla duyurmaya çalışsam da maddi, manevi güçlü olan kazandı. 14 yaşındaki bir çocuğun 60 yaşındaki adamla gönül rızası olur mu? Ben gönül rızası olmuş gibi yargılandım." ifadelerini kullandı.

“SON ÇAREM SİZSİNİZ”

Hem fiziksel hem psikolojik olarak zarar gördüğünü anlatan kız çocuğu, "Yüzümü bu konuyla ilgili olarak göstermek istemezdim ama son çarem sizsiniz." ifadelerini kullandı.

BAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI: KARARA İTİRAZ EDİLECEK

Kız çocuğunun sosyal medyada paylaştığı video sonrası Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bir açıklama yaptı.

Olayın geçen yıl eylül ayında emniyet birimlerine yansıdığını kaydeden bakanlık, "Bu süreçte haberlere ve paylaşımlara konu olan çocuğumuzun yüksek yararını destekleme amacıyla başta psikososyal destek olmak üzere gerekli danışmanlık tedbirleri devreye alınmıştır." açıklamasını yaptı.

Bakanlık avukatlarının davaya ilk andan itibaren müdahil olarak süreci titizlikle takip ettiği kaydedilen açıklamada, "Sanık hakkında mahkeme tarafından verilen beraat kararına Bakanlık olarak itiraz edeceğimizi de kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar