AKY
MirayWeb Coder's
Yasemin Şefkatli ile mutlu bir evliliği ve İbrahim Ayel ile Sinan Emir adında ikiz oğulları olan İdo Tatlıses, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Eşi ve ikiz oğullarından birini uyurken fotoğraflayan Tatlıses, "Bunlar hep hayaldi, darısı başıma" ifadelerini kullandı.
Yasemin Şefkatli ile 2021 yılından bu yana mutlu bir evliliği olan İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses, geçtiğimiz ocak ayında ilk çocuklarını kucağına aldı.
İkiz oğulları olan ünlü çift, bebeklerden birine İbrahim Ayel, diğerine ise Sinan Emir adını verdi.
Şimdilerde ilk kez baba olmanın tadını çıkaran İdo Tatlıses, eşi ve ikiz oğullarından birini uyurken fotoğrafladı.
Ünlü şarkıcı, paylaşımına "Bunlar hep hayaldi, darısı başıma. Amin" notunu düştü.
Eşinin paylaşımına kayıtsız kalamayan Yasemin Şefkatli ise "Dün gece zorlu bir mücadele verdik uyumak için... Bunu görünce eridim" ifadelerini kullandı.
Bir paylaşım daha yapan Şefkatli, "Etkisinden çıkamadım. 3 saat uykuyla duruyorum. Belim feci durumda ama şöyle bir şey görüyorum, bir anda şarj ediyor vücut kendini" dedi.
Öte yandan Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz aylarda bir davete katılmış ve muhabirlerle sohbet etmişti.
Ünlü isim, "İdo Tatlıses nasıl bir baba?" sorusuna şu yanıtı vermişti:"Müthiş bir baba. İdo şu ara çok çalışıyor ama çocuklara o kadar güzel zaman ayırıyor ki çok mutlu oluyorum."
İkiz oğulları ile ilgili de konuşan Şefkatli "Biri daha baskın biri daha güler yüzlü. İbrahim Ayel daha ağır, adının hakkını veriyor. Sinan Emir daha güleç, neşeli. İkisi de çok şeker ama Ayel daha ağır bir bebek. Bakalım büyüdükçe nasıl olacaklar?" demişti.
7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça