AKY
MirayWeb Coder's

iOS işletim sistemine uygun deprem uyarı sistemi, kullanıcıların gündeminde. Deprem bölgesinde yer alan ülkemizde sık sık şiddetli sarsıntılar meydana geliyor. Android ve iOS telefon kullananlar ise deprem uyarı bildirimi ile hızlı reaksiyon almak istiyor. Peki, iPhone deprem uyarı sistemi nasıl çalışır? Adım adım iPhone deprem uyarı bildirimi açma...

Deprem uyarı sistemi, depreme saniyeler kala kullanıcıyı uyararak depreme karşı hızlı davranmasını sağlayabiliyor. 23 Nisan'da İstanbul ve çevresinde meydana gelen depremde Android kullanıcıları deprem uyarısı aldıklarını bildirdi. iOS deprem uyarı sistemi var mı, nasıl aktiflenir?

iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarda da deprem uyarı sistemi bulunuyor. Özelliğin aktiflenmesi için kullanıcılar şu adımı izlemeli:- Ayarlara gidin- Bildirimler seçeneğini tercih edin- En altta Acil Durum Bildirimi sekmesi altında ''Hayati Uyarı Bildirimi'' aktiflenir.

Apple Watch sahibi olanlar da deprem uyarı bildirimi alabilir. Bir uyarı sistemi iPhone için açıldığında bu uyarı Apple Watch için de açılmış olur. Bir uyarı geldiğinde alarma benzer bir ses işitilir. Aktiflemek veya kapatmak için ayarlara gitmek yeterlidir.
7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça