- 4 Temmuz 2024
- 4,182
Ispanak pestolu makarna:
İstediğiniz tam buğday unlu 1 su bardağı makarnayı pişirin. Az miktarda makarna suyu ayırın. Bir mutfak robotunda 2 yemek kaşığı kavrulmuş badem, 1 küçük diş sarımsak, 1 çay kaşığı limon kabuğu, 4 bardak ıspanak, 2 yemek kaşığı zeytinyağ, 2 yemek kaşığı parmesan rendesi, tuz ve karabiberi püre haline gelene kadar çekin. İçine hafif makarna suyunu da ilave edip kıvamını ayarlayın. Sıcak pişmiş, süzülmüş makarnayla birleştirin.
İstediğiniz tam buğday unlu 1 su bardağı makarnayı pişirin. Az miktarda makarna suyu ayırın. Bir mutfak robotunda 2 yemek kaşığı kavrulmuş badem, 1 küçük diş sarımsak, 1 çay kaşığı limon kabuğu, 4 bardak ıspanak, 2 yemek kaşığı zeytinyağ, 2 yemek kaşığı parmesan rendesi, tuz ve karabiberi püre haline gelene kadar çekin. İçine hafif makarna suyunu da ilave edip kıvamını ayarlayın. Sıcak pişmiş, süzülmüş makarnayla birleştirin.