Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Jennifer Garner'ın mutluluk gözyaşları: Kızı liseden mezun oldu

AKY Çevrimiçi

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
82,851
Jennifer Garner'ın mutluluk gözyaşları: Kızı liseden mezun oldu

2018 yılında evliliklerini noktalayan Jennifer Garner- Ben Affleck çiftinin kızları Violet liseden mezun oldu. Garner, mezuniyet töreninde gözyaşlarını tutamadı.

rPHVtbwyCU-2KNZwGpCRLg.jpg

2005-2018 yılları arasında evli kalan Jennifer Garner ile Ben Affleck'in bu birliktelikten Violet, Seraphina ve Samuel adında üç çocuğu olmuştu.
LbtcyxYFuEeeX6jU7E43XQ.jpg

Çocukları için zaman zaman bir araya gelen çiftin büyük kızları Violet liseden mezun oldu.
RCPH8OfnokOS7TpD6Z6-Cg.jpg

Kızını yalnız bırakmayan Garner, mezuniyet töreninden kareleri takipçileriyle paylaştı.
DsLZ-MU9uU-JunsZpMMz_w.jpg

Ünlü oyuncu, paylaşımına "Bana mezun olduğunu söylemeden mezun mu oluyorsun!" notunu düştü.Büyük bir gurur yaşayan Jennifer Garner tören boyunca gözyaşlarını tutamadı.
Q85z8z8UkEq0QdsgMcidoQ.jpg

Öte yandan Jennifer Garner, daha önce verdiği bir röportajda ebeveynlik yönteminden bahsetmişti.
9B_TfN7zsk6z8RyO8OyBJw.jpg

"Kapsayıcı bir felsefem var mı, bilmiyorum. Sadece çok havalı olduklarını düşünüyorum; her şeyi duymak ve etraflarında olmak istiyorum. Ama aynı zamanda biraz zararsız ihmalden sıkıntı çekiyorlarsa da bunun sorun olmadığını düşünüyorum" diyen Garner, sözlerine şöyle devam etmişti:"Onların hayatları kendilerine ait. Onların hayatını yaşamaya çalışmıyorum ve kendi hayatımı sevdiğimi görmelerini de umursamıyorum."

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar