AKY
MirayWeb Coder's
Son olarak "Yargı" dizisinde başrol oynayan Kaan Urgancıoğlu'nun oğlu Ardıç, 1 yaşına bastı. Ünlü oyuncu ve eşi Burcu Denizer, Ardıç'ın 1. doğum gününü sevdikleriyle kutladı.
Oyuncu Kaan Urgancıoğlu ile uzun yıllardır aşk yaşadığı sevgilisi Burcu Denizer ile 2023 yılının haziran ayında sürpriz bir şekilde dünyaevine girdi.
Nikah sonrası bebek bekledikleri ortaya çıkan ünlü çift, 8 Aralık'ta oğullarını kucaklarına aldı. İlk kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü çift, bebeklerine Ardıç adını verdi.
Son olarak Yargı dizisinde rol alan ve bir süredir ekranlardan uzak olan Kaan Urgancıoğlu'nun oğlu 1 yaşına girdi.
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer, sevimli oğullarının 1. yaş gününü kutladı.
Denizer, yakın arkadaşları ve aile bireylerinin katıldığı doğum gününden kareleri takipçileriyle paylaştı.
Denizer'in paylaştığı doğum günü pozlarına binlerce beğeni ve "Tebrik ederiz kuzucuğu", "Nice sağlıklı, mutlu yıllara", "Sağlıkla, analı, babalı uzun yıllar" gibi yorumlar geldi.
Öte yandan Kaan Urgancıoğlu, oğlunu kucağına aldıktan sonra hissettiklerini "Çok güzel bir duyguymuş. Daha öncesi eksikmiş gibi hissediyorum" diye aktarmıştı.
Bebeğin bakımıyla ilgili de konuşan ünlü oyuncu, "Burcu öğrendiklerini bana aktarıyor. Geniş aile olduğumuz için tecrübeliydim diyebilirim" demişti.
7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça