AKY
MirayWeb Coder's

Ünlü model Jenn An, Kanye West'in 2010’daki bir klip çekiminde kendisine zorla cinsel içerikli eylemler yaptırdığını iddia ederek dava açtı. West'in “Bu sanat, ben Picasso gibiyim” dediği de dilekçede yer aldı. Rapçi ve Universal henüz iddialara yanıt vermedi.

America’s Next Top Model yarışmasıyla tanınan model Jenn An, ünlü rapçi Kanye West hakkında cinsel taciz iddiasıyla dava açtı. An, New York Güney Bölgesi Mahkemesi’ne sunulan dilekçede, 2010’da La Roux’nun In For The Kill klip çekimlerinde yaşandığı öne sürülen olaylar detaylandırıldı.

Jenn An, New York’taki Hotel Chelsea’deki çekimlerde Kanye West’in kendisini “Bana Asyalı kızı verin” diyerek çağırdığını belirtti. Üzerinde sadece iç çamaşırı olduğu için çekindiğini söyleyen An, West’in “Bu yüzden seni seçtim” dediğini ifade etti.

Model, çekimler sırasında West’in boğazını sıktığını ve yüzüne bastırdığını iddia etti. Ayrıca, West’in olay sırasında “Bu sanat, ben Picasso gibiyim” diye bağırdığı da iddialar arasında yer aldı.

Jenn An, prodüksiyon ekibinin endişelerini dile getirdiğini ancak olayın örtbas edildiğini savundu. Kanye West ve Universal Music Group konuyla ilgili henüz açıklama yapmadı.

Eski asistanı Lauren Pisciotta da geçtiğimiz aylarda West’in kendisine uyuşturucu vererek tecavüz ettiğini iddia etmişti. Ünlü rapçi, antisemitik açıklamaları ve tartışmalı davranışları nedeniyle birçok şirketle olan işbirliğini kaybetmişti.
7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça