Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

Kiracısını mahkeme kararıyla çıkardı: Şoke eden manzarayla karşılaştı

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
75,117
Kiracısını mahkeme kararıyla çıkardı: Şoke eden manzarayla karşılaştı

Isparta'da Aynur Köse (62) isimli yaşlı kadın, ödeme yapmayan kiracısını mahkeme kararıyla evinden çıkardı. Kiracısının ardından daireye giren Köse, evin bütün odalarının çöple dolu olduğunu gördü. Köse, "Hiç çöp atmamış, evi doldurmuş. Lambaları sökmüş gitmiş. Evimi mahvettiler." dedi.

WcdeBMQaz0Gm4gENVzZbwQ.jpg

Aynur Köse, merkeze bağlı Yedişehitler Mahallesi 110. Cadde’deki 3 katlı apartmanın 1'inci katında oturan kiracısını ödeme yapmadığı gerekçesiyle mahkeme kararıyla evden çıkarttı.
12dRI6bZTEmyfsARN5phpg.jpg

Aynı binanın 2'nci katında oturan Köse, kiracısı boşalttıktan sonra kontrol etmek için eve girdi.
iV2VDqk0TUyEp4EVpVKdvQ.jpg

Köse, daireye girdiğinde neredeyse tüm odaların çöp yığınlarıyla dolu olduğunu gördü.
n6_3Uv4eLk2jzBgO1skpnw.jpg

Aynur Köse, 2 çocuklu aileye evini 2 yıl önce kiraya verdiğini ancak toplamda 4- 5 kez kira alabildiğini söyledi.
s1T-q_FzeEa4HgfrS_iUTw.jpg

Mahkeme kararıyla kiracısını evden çıkardığını anlatan Köse, "Bunlar 2 yıl oturdu. 4 sefer para verdi. Çıkaramadım, mahkemeyle çıkardım. Koku yukarı vurdu. Kokudan duramadım. Hiç çöp atmamış, evi doldurmuş. Lambaları sökmüş gitmiş. Evimi mahvettiler, bu halde bıraktılar" dedi.
5_BVkZUzBUiDyWoWQ6AetA.jpg

WMwaRIeYwkeM-fntzLQA_g.jpg

BV335VHBIkG4divFfcbz5g.jpg

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar