Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

'Kolarımız açık bekliyoruz'

HDC Çevrimdışı

HDC

Kurucu
Üye
26 Nisan 2024
8,671
Juventus ile Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, İtalya basınına konuştu. İşte Okan Buruk'un Gazetta dello Sport'a yaptığı açıklamalar; Spalletti öngörülemez bir teknik adam. Bazen dörtlü savunuyor, bazen üçlü. Juventus’un en güçlü yanı da hücum oyuncularının öngörülemez olması. Kenan Yıldız bir fenomen, Türkiye’de onu çok iyi tanıyoruz. McKennie rakiplerine referans noktası vermiyor. Bir de Conceiçao var; ben babasıyla takım arkadaşıyken o daha yeni doğmuştu. Osimhen ve Icardi yorumu Victor Osimhen'i transfer ettiğimizde çift forvet oynayacağımıza karar vermiştim ama Mauro Icardi sakatlandı. Şimdi ikisi de en üst seviyede ve birlikte oynayabilirler. Üstelik Lang ve Sané de geldi. Açık söyleyeyim, ilk 11’i seçmek hiç kolay değil. Hakan Çalhanoğlu açıklaması Hakan Çalhanoglu'nu iyi tanıyorum, o bir Galatasaray taraftarı. Diyelim ki... onu kollarımızı açarak bekliyoruz.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar