Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

MasterChef'te beklenmedik veda: İlk eleme potası sonu oldu

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
76,092
MasterChef'te şaşırtan veda: Bugün olmadı

MasterChef’te eleme gecesinde büyük bir sürpriz yaşandı. İlk kez potaya giren yarışmacının vedası herkesi şaşırttı.

hSDi_kA39UW6vB_q85FtYQ.jpg

MasterChef Türkiye'de heyecan giderek katlanıyor. MasterChef son bölümde hafta boyunca oynanan oyunlar sonrası potaya giden isimler belli oldu.
xTHBuQNDTkiNlDDmuTccAg.jpg

MasterChef'in 6 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan yeni bölümünde eleme potasındaki yarışmacılar hünerlerini sergiledi.
xosnlAaN9UmdfixNkhaS6w.jpg

Sercan, Mert, Nisa, Çağlar, Özkan, Çağatay, Ayten pomelo ile yaratıcı tabaklar hazırladı. İlk turun sonunda eleme potasından çıkmaya başaran isimler; Çağatay, Ayten ve Mert oldu.
0jbrRA1NN0WbNTx4gfaNwQ.jpg

Nisa, Özkan,Sercan ve Çağlar'ın kaldığı ikinci turun yemeği ise Danilo Şef'in imza tabaklarından "Ricciola" oldu.
CKrHlRNONEChD03aYAyvzQ.jpg

Canla başla mücadele eden yarışmacılar tabaklarını hazırladı. Şeflerin tadımı sonrası son ikiye Çağlar ve Sercan kaldı.
5NIsGpzNUkGB74Wmhj_Ujw.jpg

Veda eden isim Sercan oldu. Çağlar gözyaşlarıyla arkadaşına sarıldı.Mehmet Şef, Çağlar’a “Deyim yerindeyse bir hafta daha paçayı kurtardın” derken, Somer Şef de “Çok enteresan bir direniş hikayesi yazıyorsun” diyerek takdir etti.
yp7juVpXPkOQS8cgPUiCWw.jpg

Gözyaşlarını tutamayan Çağlar, “Şefim mücadelem kızım için, ben her zorlukta kızımı hatırlıyorum. Her şeye olumlu bakmaya çalışıyorum. Ben burada olmayı çok istiyorum. Bir şekilde geliyorum buraya, direnmeyi seviyorum. Sercan’ın karşıma çıkacağı hiç aklıma gelmezdi. Ama umutlarım yeşermeye devam ediyor, küllerimden doğuyorum. Hatalarımdan ders çıkarıyorum” dedi.
0_kfFztA3UacsPOr8M-lqg.jpg

Ardından Sercan’a dönen Mehmet Şef, “Buraya hazırlanarak geldiğin belliydi. Güzel bir mücadele örneği gösterdin. Bu yemeğin olmaması senden hiçbir şey götürmez, kendini hiç bozma” dedi. Danilo Şef, “Eleme potasına ilk defa gitmek çok tehlikeli. Sen bunu çok rahat bir şekilde yapabilecek olmana rağmen bugünkü stres seni dördüncü yaptı. Çok yeteneklisin, enerjin çok yüksek” ifadelerini kullandı. Sercan ise duygularını şu sözlerle ifade etti: “Ablam başvuru yaptığında nasiptir dedim. Bütün turları geçip buraya kadar geldim. Keşke finale kadar gidebilseydim ama nasip bu kadarmış. Önce ailem sonra kendim için buradaydım. Umarım onların istediği gibi bir insan ve şef olabilirim. Size ve adaletinize minnettarım. MasterChef bitti ama meslek hayatım bitmedi. Burada öğrendiklerimi hiçbir zaman unutmayacağım. Çok erken bir veda oldu. Her şey çok güzel gidiyordu ama bugün olmadı.”

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar