Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

MasterChef'te talihsiz veda: Bitmiş bir tabağın kırılmasını ilk kez yaşıyoruz

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
75,254
MasterChef'te talihsiz veda: Bitmiş bir tabağın kırılmasını ilk kez yaşıyoruz

MasterChef'te 15 Aralık Pazar akşamı eleme heyecanı yaşandı. Erim, Eda, Şirin ve Alper yarışmada bir hafta daha kalabilmek için kıyasıya rekabet etti. İkinci turun sonunda yaşanan kaza tüm dengeleri değiştirdi. İşte MasterChef son bölümde yaşananlar...

Ffk21hOZA0G40-vah2XMOA.jpg

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğuna oturduğu, TV8'de izleyiciyle buluşan MasterChef 2024'te büyük finale sayılı günler kaldı.
SByaNBx1gkeF3-z3Xd0ykQ.jpg

15 Aralık Pazar akşamı eleme gecesi heyecanı yaşanan MasterChef'te; Alper, Erim, Şirin ve Eda tüm hünerlerini sergiledi.
ibpSXT8EtEGdgnLHDCUUnw.jpg

Eleme adayları Eda, Erim, Alper ve Şirin ilk turda lahanayla yaratıcı tabaklar hazırladı.
_pedr38rmk6K4Y1Sb1LChw.jpg

Eda ilk turda şeflerden toplamda 22 puan aldı. Erim ise toplamda 19 puan topladı.Şirin, şeflerden 16 puan alırken; Alper, toplamda 18 puana ulaştı.
CEN2re8sCUqXD0C-6f38qg.jpg

İkinci turda yarışmacılar, Danilo Şef’in 4 farklı elementten oluşan Frienze adlı imza tabağına en yakın tabağı yapmak için uğraştı.
gpkP_-t2QUa4Q7WQizg3WA.jpg

Süre bittikten sonra yarışmacılar tezgahlarını temizlerken Alper’in ayağı kaydı ve tahtanın üzerine doğru eğilince hazırladığı tabak düşüp kırıldı.
hmwo6Ppcn0CGgbPRzBhZaA.jpg

Sinirlenen Alper, “Niye bunları yaşıyorum ben? İyi değildin zaten. Canım hiçbir şey istemiyor” diye kendine kızarken, arkadaşları da üzüldü.
__ifk1AJike9-0IqoS9EIg.jpg

Tadım yaptıktan sonra Alper’i öne çağıran şefler, ne olduğunu sorunca Alper, Çok sinirliyim aslında şu an. İyi değilim, yapa bastım. Kaydım, tahtayı tutunca gitti. Nasip şefim” ifadelerini kullandı. Mehmet Şef ise “Tabak düştükten sonra içeriye geçtim, görüntüleri izledim. Niyet okumak haddimiz değil ama orada kontrolsüzlük dışında başka bir şey seziyorum” deyince Alper, “Öyle bir şey olacak bir durum yok. İlk turum iyi geçti, neden öyle bir şey yapayım ki şefim?” dedi.Bunun üzerine Mehmet Şef, “Sen öyle yaptın demiyorum da izlediğim görüntüler olayı başka gösteriyor” ifadelerini kullandı.
abEtoSWV2U6ga0AAu_vyQw.jpg

Aralarında konuştuktan sonra içeri gelen şeflerden Somer Sivrioğlu, “Normalde burada puanları açıklıyoruz ama şu an burada Alper tabak sunmadığı için ikinci tabakta sıfır puan alıyor. Diğer arkadaşlar tabak sunmasa bile puanlamaya gerek kalmıyor. Bu yüzden sizi puanlamak yerine üçünüzü içeri yollayıp Alper’le vedalaşmayı tercih ediyoruz” dedi.
NghQPX5bekqCXm27Wyn0sg.jpg

Somer Sivrioğlu, “Geçmiş olsun Alper, bir kaza yaşadın. Söylenecek çok şey var ama herkesin tercihi. Sen öyle inanmamızı istiyorsan biz de öyle yaparız. Bu şekilde hatırlamak istemiyorum seni, inanılmaz yarıştın. Daha fazlasını istemek sana bağlıydı” dedi.Danilo Şef ise “Çok güzel yarıştın, çok yeteneklisin. İnanıyorum başarılı olacaksın” dedi.
WXYK9OYFqU29Cb__-PSvQg.jpg

Mehmet Şef de “Biz burada 7 sene içerisinde çok şey gördük. Bitmiş bir tabağın kırılmasını ilk kez yaşıyoruz. Sana biraz kızgınım. Söylemek istediğim şey: Tabağına sahip çıkabilirdin” ifadelerini kullandı.
oqDKpxw2AkaICTaXhTCYRQ.jpg

Olayın kaza olduğunu söyleyen Alper ise ailesine teşekkür ettikten sonra “Bartın halkına da selam olsun. Burada bir kusurum olduysa özür dilerim. MasterChef ailesinin üzerimde emeği çok” sözleriyle veda etti.

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar