AKY
MirayWeb Coder's

Son dönemin popüler şarkıcılarından biri olan Melek Mosso ile Serkan Sağdıç'ın evliliğinde kara bulutlar dolaşıyor. Ünlü çiftin birbirini takip etmeyi bırakması ve birlikte oldukları fotoğrafları kaldırması dikkat çekti.

Şarkıcı Melek Mosso, iki yıldır aşk yaşadığı basketbolcu, oyuncu ve model Serkan Sağdıç ile geçtiğimiz yıl ekim ayında dünyayevine girdi.

Mersin'de dünyaevine giren çiftten şaşırtan bir hamle geldi.

Mosso ile Sağdıç, sosyal medyada birbiriyle olan tüm fotoğrafları kaldırdı.

Görkemli bir törenle evlenen ve birlikte sık sık paylaşım yapan çift, birbirini takip etmeyi de bıraktı.

Boşanmaya karar verdiği iddia edilen çift, konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı.

Melek Mosso, ilişkilerinin nasıl başladığını dair "Benim yerlerde sürünmem, aşkımdan gebermem lazımdı ama biz çok normal başladık, 'bir de böyle deneyeyim' diye önce arkadaş olduk." ifadelerini kullanmıştı.

Mosso, ünlü olduğu için eşinin onunla sevgili olmak istemediğini dile getirmişti. Serkan Sağdıç'ın ilişkiye başlamadan önce kendisine söylediklerini aktaran Mosso, "Başta eşim, 'İkimiz de yakışıklıyız ve güzeliz, hayatımızdakileri temizleyelim ve öyle temiz bir ilişkiye başlayalım' diye benimle konuşma yaptı" dedi.

Evlilik hayatını da anlatan ünlü şarkıcı, "Eşimle birlikte çalışırken evdeki huzuru kaybettim ve 'Birlikte çalışmak olmaz' dedim" ifadelerini kullandı.

7701477028
Clio Triger Seti
Megane II Triger Seti
Kango Triger Seti
Laguna Triger Seti
Mais Triger Seti Clio Laguna, Symbol II, Kangoo Megane II-III 1.5 Dci Euro 4 7701477028
Clio 2-II Kangoo 2-II Eksantrik Kayış Triger Seti 1.5 Dci K9K
Euro 4 1.5 DCI Triger Seti
Akbay Renault
Oto Erdem
Özder Renault
Arif Oto
Ankara Yedek Parça
Ankara Renault Yedek Parça
Ankara Dacia Yedek Parça
Orjinal Mais Yedek Parça
Orjinal Renault Yedek Parça