Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web Arşivi

Sizleri Aramızda Görmekten Mutluluk Duyuyoruz :) ~ Tıklayın ~

MKE dersliksiz okul için başvurular başladı (MKE başvurusu nasıl yapılır, gerekli belgeler hangileri?)

AKY Çevrimdışı

AKY

MirayWeb Coder's
1 Ekim 2022
74,852
MKE dersliksiz okul başvuruları başladı: MKE başvurusu nasıl yapılır, gerekli belgeler hangileri?

MKE (Makine ve Kimya Endüstrisi) dersliksiz okul için başvurular başladı. Yapılan açıklamaya göre, MKE dersliksiz okul için başvurular 31 Temmuz 2025 tarihine kadar devam edecek.

MKE (Makine ve Kimya Endüstrisi) dersliksiz okul için başvurular başladı. MKE (Makine ve Kimya Endüstrisi) başvuru sürecine ilişkin yazılı açıklamada bulundu. Eğitimler, Makine ve Tasarım Teknolojileri Alanı – Bilgisayarlı Makine İmalatı Dalı’nda yürütülecek.
ynwcMAZ_-UyDvAp9e4shMg.jpg
SÜRECİN AYRINTILARI PAYLAŞILDI Yapılan açıklamada; "2025 yılı Liselere Giriş Sınavı (LGS) puanı ile yapılacak başvurular ve gerçekleştireceğimiz teknik mülakatlar sonrasında başarılı olan öğrencilerimize Millî Güç MKE’nin kapılarını açıyoruz. Güçlü yarınlarımızın mimarlarını yetiştireceğimiz bu uygulamanın Şirketimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. 📑 Başvuru için gerekli evraklar; 📌 Başvuru Formu (Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim Şubesinden verilecektir.) 📌 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 15.06.2025 tarihinde düzenlenen LGS sonuç belgesi 📌 Öğrencinin son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet biyometrik fotoğrafı 📌 Öğrencinin ön ve arka yüzlü kimlik fotokopisi 📌 Vukuatlı Aile Nüfus Kayıt Örneği 📌 Öğrencinin İkamet Belgesi" denildi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar