AKY
MirayWeb Coder's

Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak kabul edilen Met Gala, dün akşam New York'ta gerçekleştirildi. Bu yıl “Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" (Uyuyan Güzeller: Modanın Yeniden Doğuşu) temasıyla düzenlenen galada, ünlülerin tercihi, çiçek desenlerinden yana oldu. İşte Met Gala'nın en dikkat çeken ünlüleri ve seçtikleri kıyafetler...

Her yıl New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, dün gece gerçekleşti.

Bu yıl “Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" (Uyuyan Güzeller: Modanın Yeniden Doğuşu) temasıyla düzenlenen Met Gala'da gecenin kıyafet kodu ise “The Garden of Time" (Zamanın Bahçesi) oldu.

Zendaya, Bad Bunny, Chris Hemsworth ve Jennifer Lopez'in ev sahipliğini üstlendiği gecede; ünlü isimler, birbirinden gösterişli kostümleriyle galadaki yerlerini aldı.İşte Met Gala'ya katılan ünlü isimler ve seçtikleri kıyafetler...

Zendaya Met Gala'ya 5 yıl sonra ilk kez dönen Zendaya, John Galliano imzalı elbisesiyle adından söz ettirdi.

Tyla Ünlü şarkıcı, temel olarak kumdan oluşan Balmain elbisesiyle geceye damga vuran isimler arasında yer aldı.

Jennifer Lopez Lopez'in yapımı 800 saat süren elbisesi Schiaparelli imzası taşıyor.

Kendall Jenner Ünlü model, Givenchy'e ait elbiseyi giyen ilk kişi olduğunu açıkladı.

Kim Kardashian Elbise: Maison Margiela

Kylie Jenner Elbise: Oscar de la Renta

Demi Moore Ünlü oyuncu duvar kağıdından yapılan elbisesiyle dikkat çekti.

Rita Ora- Taika Waititi Rita Ora, elbisesinin M.Ö. 1. ve 2. yüzyıldan kalma boncuklardan yapıldığını açıkladı.

Bad Bunny Ünlü rapçi, John Galliano imzalı kostümüyle İngiliz yazar J. H. Ballard'ın 1962 tarihli kısa hikayesi Garden of Time'daki Kont Axel'e gönderme yaptı.

Emma Chamberlain Elbise: Jean Paul Gaultier

Gwendoline Christie Elbise: John Galliano

Gigi Hadid Elbise: Thom Browne

Adrien Brody-Georgina Chapman Ünlü oyuncu, sarı saçlarıyla gecenin dikkat çeken isimleri arasına girdi.

Demi Lovato Prabal Gurung imzalı bir elbise tercih eden ünlü şarkıcı, 8 yıl sonra Met Gala'ya döndü.

Emily Ratajkowski Elbise: Versace

Rebecca Hall Elbise: Danielle Frankel

Keith Urban-Nicole Kidman Elbise: Balenciaga

Eddie Redmayne- Hannah Bagshawe Elbiseler: Steve O Smith

Lizzo

Cardi B

Shakira

Dua Lipa

Irina Shayk

Elle Fanning

Doja Cat

Lana Del Rey