- 26 Nisan 2024
- 3,393
Galatasaray'ın Süper Lig'de Bodrum FK'yı 2-0 yendiği maçın ardından kaptan Fernando Muslera açıklamalarda bulundu. Takımın performansına vurgu yapan Muslera, rekorlar kırarak şampiyonluğa ulaşmak istediklerini söyledi. Karşılaşmayı değerlendiren Fernando Muslera, ''Çok mutluyuz yaptığımız işten dolayı, gösterdiğimiz performanstan dolayı. Taraftarımıza da teşekkür etmek istiyoruz. İçeride ve dışarıda bize inanılmaz yardımcı oluyorlar. Birkaç maçımız kaldı. Aynı istekle oynamak istiyoruz. Herkes çok iyi performans gösterdi. Onları da ayrı ayrı tebrik ediyorum'' ifadelerini kullandı. Galatasaray'ın iç sahada 40 yıl sonra üst süte 5 maç kalesini gole kapatmasının hatırlatılması üzerine Fernando Muslera "40 yıl sonra bu da bizim başarılarımızdan birisi. Bunu da kazanmak istiyorduk. Kaleci olarak ben öne çıkıyorum ama takım savunmasını da tebrik etmek istiyorum. Takımlar bize karşı bekledikleri için daha da önemli. Bir rekor daha kazandığımız için mutluyum. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu şekilde devam etmek ve birkaç rekor daha kırmak istiyoruz'' dedi.