- 4 Temmuz 2024
- 4,184
Malzemeler:
200 ml'lik su bardağı ölçüsüyle;
1/2 bardak osmancık pirinç
2 adet dolmalık kabak
2 adet büyük boy kuru soğan
1 tatlı kaşığı tuz
9-10 adet salkım domates
2 ince dilim ekmek + 1/2 bardak süt
2 yemek kaşığı zeytinyağı
250 gr az yağlı dana kıyma
3-4 diş sarımsak
1/2 demet maydanoz, yıkanıp incecik doğranmış
1 tatlı kaşığı kurutulmuş kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
1 yumurta
1/2 bardak rendelenmiş mozarella veya taze kaşar
1 dilim bayat ekmek, rondodan geçirilmiş
2 yemek kaşığı zeytinyağı
200 ml'lik su bardağı ölçüsüyle;
1/2 bardak osmancık pirinç
2 adet dolmalık kabak
2 adet büyük boy kuru soğan
1 tatlı kaşığı tuz
9-10 adet salkım domates
2 ince dilim ekmek + 1/2 bardak süt
2 yemek kaşığı zeytinyağı
250 gr az yağlı dana kıyma
3-4 diş sarımsak
1/2 demet maydanoz, yıkanıp incecik doğranmış
1 tatlı kaşığı kurutulmuş kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
1 yumurta
1/2 bardak rendelenmiş mozarella veya taze kaşar
1 dilim bayat ekmek, rondodan geçirilmiş
2 yemek kaşığı zeytinyağı

